Şimdi Ara

Laptopun ekranına görüntü gelmiyor. [SS'li]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kardeşimin laptopunun ekranına görüntü gelmiyor. İnternet sayfası açıkken biranda ekranın beyaz ve mavi çizgilerle dolduğunu söyledi. HDMI çıkışı olmadığı için televizyona bağlayamadım. Sorunu nasıl çözebilirim ?

Laptopun ekranına görüntü gelmiyor. [SS'li]

• Galiba acer eski modellerden.Bende eskiden acer 5920G kullanıyordum.Ekran kartında sorun var dostum garantisi varsa derhal garantiye göndermeni öneririm.Eğer garantisi yoksa yeni bir ekran kartı almalısın.Eğer onuda yapamam dersen başka bi yöntem daha biliyorum ama pek sağlıklı değil.
  • Eski laptop bilgisayarımda banada olmuşdu Modern warfare 3 oynuyordum ve ekran pixel pixel oldu sonra beyaz oldu ve tam orda değil ama bir yerinde mavi çizği çıktı teknik servise götürdüm ekran kartı yanmış.
    Yanması doğal aslında laptopda parçalar birbirine çok yakın ve içi açılıp tozlar da temizlenemiyor pek bundan dolayı daha da ısınıyor ve ekran kartı gibi oyunlarda özellikle çok ısının bir parça yanıyor . Bende 3.senenin sonlarında yanmışdı fena dayanmdı hiç temizlemezdim :) Ekran kartın yanmış yani sana garanti veriyorum malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 8 Eylül 2013; 21:10:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC'de ekran gelmiyor
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.