Şimdi Ara

laptopumun fanı calısmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptopumun fanı bozuldu.Garantisi var ama su anda servise veremiyorum.Bir bir bucuk hafta kadar bilgisayara ihtiyacım var.Fansız calıstırabilirmiyim?
    Nasıl bir soğutma yontemi kullanabilirim yardımcı olursanız sevinirim.Simdiden tesekkurler...

• İşlemcinin fanı çalısıyorsa ve cok yogun işlem yapmayacaksanız (oyun,3d) zar zor idare edebilir,ama riskli bir durum..tavsiye etmiyorum
  • fan kolay kolay bozulmaz da onun fan kontrol devresi yapılır yada anakartı komple değişir.
    böyle çalıştırman windowsun donana kadar gider ancak ama bir an önce servisine götürmeni tavsiye ederim.
  • Bendede laptop var.Isınmadan fan devreye girmiyor.Hafif ısınırsa fan yavaş dönüyor.Sesi duyamıyorsun.Ama devamlı işlem yaparsan fan bir müddet hızlı çalışıyor.İşte o zaman fan sesini duyabiliyorsun.Eğerki hiç işlem yapmazsan fan sesi hiç duyulmuyor.Böyle bir durum olmasın.Genede ustalarımız daha iyi bilir.Saygılar
  • Servise gidene kadar Çok fazla yüklenmeyin,çok fazla açık bırakmayın ve servise gönderene kadar oyun,dvd,ram da fazla yer kaplayan ağır programlar vs. Asla çalıştırmayın.Kolay gelsin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Fanı Kablosu Koptu
    10 yıl önce açıldı
    Modeme Fan Taktım
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.