Şimdi Ara

Laptopumu satıyorum PTT ile ilgili soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar laptopumu satıyorum da.Bugun adam aradı pazarlığımızı yaptık 675 liraya.Adam ptt kargo elden teslim alabilirim dedi.Biraz araştırdım maliyeti ucuz.ZAten satıcı tarafından bi dezavantajı yok galiba yani.Ben de ürünü tertemiz göndericem yani.Adam Diyarbakırdaymış burada diyarbakıra göndericem.Sizce bi sorun olur mu?

• ben ucuz diye kitap satarken hep ptt kargoyu tercih ediyorum ama görevliler kolileri ayaklarıyla ittirerek taşıyor bence laptopu özel bir kargoya ver

edit: birde istanbul içine 15 günde götürdüler kitabı bahçelievlere adres bulunamıyor diye geri gönderdiler üsküdara 1 hafta aradım kızdım sonra özür dileyerek götürdüler tekrar ve benden tekrar para istiyolardı götürmek için çok çektim yani ptt kargodan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AvriL -- 8 Ocak 2013; 18:09:22 >
  • Hocam Sanalpazar'a koy Yurtiçi kargoyla da 5,90 TL'ye yolla ucuz bir şekilde.İşini riske atma kapıda ödeme falan yapma bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.F.S.A.N.E

Hocam Sanalpazar'a koy Yurtiçi kargoyla da 5,90 TL'ye yolla ucuz bir şekilde.İşini riske atma kapıda ödeme falan yapma bence.

Sanal pazarda nasıl oluyor.İlk önce parayı mı alıyoruz ?
  • Bir de sahibinden.com'da GET diye bir olay varmış onda nasıl durum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenxx

quote:

Hocam Sanalpazar'a koy Yurtiçi kargoyla da 5,90 TL'ye yolla ucuz bir şekilde.İşini riske atma kapıda ödeme falan yapma bence.

satıcı ürünü kredi kartına taksitle veya peşin istediği gibi alır.para havuza aktarılır...siz ürünü yollarsınız alıcı onay verir..onay vermezse unutursa v.s zaten sistem kendi onay veriyor...onaydan 1 gün sonra para hesabınıza geçer.(%5 komisyon düşüldükten sonra)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: egemenxx

quote:

satıcı ürünü kredi kartına taksitle veya peşin istediği gibi alır.para havuza aktarılır...siz ürünü yollarsınız alıcı onay verir..onay vermezse unutursa v.s zaten sistem kendi onay veriyor...onaydan 1 gün sonra para hesabınıza geçer.(%5 komisyon düşüldükten sonra)

E diyelim adam aldı ürünü.Kendisi bozdu, kırdı ya da vs. sonra dediki bu ürün bozuk iade ediyorum öyle noluyo ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop garantisi ile ilgili .
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ???
  • O zaman ya sahibinden ya da sanalpazar aracılığı ile satmak lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.