Şimdi Ara

laptopum ölüyor-70 gün kaldı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 2007 yılı başlarında fujitsu siemens amilo pi 1505 laptop aldım. ve bu bilgisayarı feci kullandım, memnun da kaldım. Ancak geçen günlerde yüklediğim "hard disk senitel" programında, emektarın 70 gün tahmini ömrü kaldığını söyledi.. ama sanırım bu program sadece hard disk'e bakarak bu süreyi veriyor. ve bilgisayarım bir anda iyice anormalleşmeye başladı. hatta geçen gün kaybettim sandım ama bir şekilde formatla toparladım. acaba hard disk'i yenilesem bilgisayar yeniden doğar mı? ya da ne olur? bu konuda yardımlarınızı bekliyorummm
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

o programa da çok güvenme, öyle garanti değil, tahmini gibi düşün
    enişteme de 6 ay dediler ama 6 yılı devirdi maaşallah

bu arada; o programı tekrar yükleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToggT12x -- 26 Ocak 2012; 0:37:23 >

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
  • saol komutanım.

yok zaten formattan sonra yüklemedim o felaket tellalını.

hayırlı bir ömür dilemekten başka söyleyecek bir şey bulamadım. bu dilek hepimiz için geçerli..

tekrar (üst rütbelilere teşekkür edilmeyeceğini çarpıldıktan sonra öğrenen, bir daha unutmaz!! o nedenle..) saol

Bize Her Sevdadan Geriye Kalan Sadece GALATASARAY...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.