Şimdi Ara

LAPTOPUM KAFAYI YEDİ LÜTFEN YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar yaklasık bir bucuk senedir kullandıgım casper leptopum 2 aydır attıgım fotograflardaki halde. ekran tamamen yok oldu. nedenini bilmiyorum ama ben bu leptopu biraz hor kullandım 2-3 kez dusmuslugu var ama dustukten sonra boyle olmadı bi süre geçti ondan sonra bu hale geldi. masrafı nedir? ne yapmalıyım en ucuz yoldan nasıl düzeltebilirim? eski haline donerse eskisi gibi çalışır mı ? gelecek cevaplar için şimdiden cok tesekkür ederim.
     LAPTOPUM KAFAYI YEDİ LÜTFEN YARDIM! LAPTOPUM KAFAYI YEDİ LÜTFEN YARDIM! LAPTOPUM KAFAYI YEDİ LÜTFEN YARDIM!

• bu bilgisayar duser dusmez bu hale gelmış neyse gecelim :) lcd panel kırık kendın alıp takarsan 150 bilgsayarcı yaparsa 200 250 değişir alternatfinde var evde monitorun varsa bağla masaustu olarak kullan oda bedava :))
  • panet değişimi büyük ihtimal
  • Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Ekran panelinin değişmesi gerekiyor. Kendiniz bunu yapacak tecrübeye sahip değilseniz bir bilgisayarcıya götürün. Tavsiyem sıfır panel yerine 2. el bir panel taktırmanız. 2. el bir panel 100 lira civarıdır. Değişimin zahmetli bir işçiliği yoktur ücreti fazla tutmayacaktır (50 lira civarı). Panelin bu şekilde kırık olması (Düşerken başka birimler hasar görmediyse) cihazın çalışmasına engel değil. Bu haliyle harici bir monitöre bağlayıp masaüstü bilgisayar gibi de kullanabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KAFAYI YİYECEM ACİL YARDIM!!!!
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.