merhaba arkadaşlar. bende hp dv 500 serisi bir laptop var ve ben onu televizyona bağlamaya çalışıyorum fakat bi türlü beceremiyorum. laptoptaki tv out çıkışı s-videoya benziyor fakat biraz farklı ve elimde o kablodan var ve aynı kabloyla mamaüstü bilgisayarımı tv ye bağlayabiliyoum ama laptopu bağlayamıyorum. tüm bağlantıları doğru şekilde yapıyorum fakat bi türlü tv den görüntü alamıyorum. ekran kartım ati radeon x200. bunu nasıl yapabilirim, yardımcı olursanız sevinirim.
fn+f7 tuşuna basmayı deneyin bazı notebooklarda farklı olabiliyor f tuşlarının üstünde pencere işaretei gibidir fn tuşu ile beraber basarsanız görüntü gelmesi gerekir
sağol kardeş benimkinde fn+f4 görünüyor o tuş. denedim ama yine olmadı. biosa girdim ama orada bile bi ayar bulamadım. yinede çok sağol. eğer önerebileceğin başka yöntemler varsa beklerim...
masaüstünde sağ tuş özelliklerden ayarlara gelin ekran kartının tv bağlantısı gözkmesi lazım oradan tv bağlantısını etkiinleştirirsen sorun çözülecektir
dediğin gibi ayarlardan gelişmişe geliyorum oradan da ekranlar sekmesi var oraya geliyorum orada tv görünüyor fakat etkinleştirme kısmı çalışmıyor çünkü altında bağlı değil yazıyor. yani onuda denedim olmadı kablo bağlı değilmiş gibi görüyor anladığım kadarıyla, sırf bu yüzden yeni bi kablo aldım oda olmadı.