Şimdi Ara

İpad 2 Tv ye aktarmada ekran sorunu yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şöle bir sorunum var yaptığım araştırmada sorunu çözemedim sizle paylaşmak istedim..

Başlıktada belirttiğim gibi ipad 2 yi tv ye aktarmada yaşadığım bir sorun var. Çözemediğim noktada bu zaten..

Amerikadan almış olduğum Apple Digital AV (HDMI) Adaptör hiç bu zamana kadar kullanmamışitım. Hiç denememiştim işim çıktı ipad2 yi tv ye bağlamak gerekti hemen Tv ye bağladım ve hemen tanıdı zaten.

Ama şöle bir sorun vardı.. İpad2 yi tv ye aktardığım çözünürlük düşüktü yani tv yarım modundaydı! Film izlemek istediğimde de Tv de çözünürülük yine yarım modda olunca pek bir verim alamadığım için

araştırmaya koyuldum.. Aktarmada sorun yok ama tv deki çözünürlüğü nasıl büyültücem bilgilerinizi bekliyorum..

Konuyla ilgili bütün fotoğfarları ekledim..

İpad 2 Tv ye aktarmada ekran sorunu yardım! İpad 2 Tv ye aktarmada ekran sorunu yardım! İpad 2 Tv ye aktarmada ekran sorunu yardım!

• yok mu yardımcı olucak ??
  • Sorun adaptor ayarlarinda sanirim aslinda en iyisi apple tv ama Turkiye de pek kullanilmiyor

Edit:ipadi tv ye baglayinca tv de ayar yapabiliyormusunz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DesertEagle67 -- 6 Ağustos 2013; 14:39:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DesertEagle67

Sorun adaptor ayarlarinda sanirim aslinda en iyisi apple tv ama Turkiye de pek kullanilmiyor

cevabın için tşkler! Amerikadan appstore dan aldım yine de böle yarım mı kullanıcağız? çünkü tam ekran kullananlar var fotoğrafta görüldüğü gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10urtiryaki

quote:

Sorun adaptor ayarlarinda sanirim aslinda en iyisi apple tv ama Turkiye de pek kullanilmiyor

cevabın için tşkler! Amerikadan appstore dan aldım yine de böle yarım mı kullanıcağız? çünkü tam ekran kullananlar var fotoğrafta görüldüğü gibi..

Ekran ayarlarinda 4/3 ten 16/9 getirdiniz mi

• quote:

quote:

quote:

Şuan onu deniyorum oda aynı şekilde hiçbirşey farketmiyor.. Film izlerken tam ekran yapan arkadaşlar gördüm var bir ayarı ama bulamadım gitti kafayı yemek üzereyim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şuan onu deniyorum oda aynı şekilde hiçbirşey farketmiyor.. Film izlerken tam ekran yapan arkadaşlar gördüm var bir ayarı ama bulamadım gitti kafayı yemek üzereyim

Aslinda kumandanin uzerinde ekran genisletme butonu bulunur ona bastiniz mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tv format tuşundan bütün çözünürlükleri denedim.. hiç biri tam ekran yapmıyor..

4:3 16/9 14/9 geniş ekran vs..
  • Masaüstü konumunda tam ekran olmuyor zaten. Uygulamalara gelince, destek veriyorsa 1080p veren uygulamalar, oyunlar var Ama her uygulama değil. Mesela ipad 4'de AvPlayer ile film oynatılırken tam ekran moduna geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAICO -- 6 Ağustos 2013; 14:49:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat081

Masaüstü konumunda tam ekran olmuyor zaten. Uygulamalara gelince, destek veriyorsa 1080p veren uygulamalar, oyunlar var Ama her uygulama değil. Mesela ipad 4'de AvPlayer ile film oynatılırken tam ekran moduna geçiyor.

bu özelliği bende biliyorum açıkcası benim istediğim de o film modunda tam ekran olması AVPLAYER da denedim olmuyor!
    Mesala tam ekran yapabilicek oyun varmı ? birde film izlerken tam ekran olabilicek program?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Murat081

Masaüstü konumunda tam ekran olmuyor zaten. Uygulamalara gelince, destek veriyorsa 1080p veren uygulamalar, oyunlar var Ama her uygulama değil. Mesela ipad 4'de AvPlayer ile film oynatılırken tam ekran moduna geçiyor.

bu özelliği bende biliyorum açıkcası benim istediğim de o film modunda tam ekran olması AVPLAYER da denedim olmuyor!
    Mesala tam ekran yapabilicek oyun varmı ? birde film izlerken tam ekran olabilicek program?

Av kablo ile hiç oyun oynamadım, genelde Apple tv kullanıyorum. Ama muhtemelen aynı sistem ile yansıtma yapıyor. Modern combat 4, Fifa 13 denerseniz tam ekran oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAICO -- 6 Ağustos 2013; 15:04:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• AvPlayer ile dijital av adaptör takılı olarak film izlerken, tam ekran izlemek için: AvPlayer eski versiyonsa sağdaki + ve - simgeli hızlandırma tuşlarının altında çıkan TvOut simgesine tıklayın. Yeni versiyonlarda bu simge sağ üst köşede (sağdan 3.)

Ekrana çift tıklayarak da; eni sığdır - yüksekliği sığdır - en ve yüksekliği sığdır (distort) modları arasında geçiş yapabilirsiniz.

Son dakika: Masaüstünü tam ekran yapmak için, televizyonunuz yapmıyorsa jailbreak şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncum -- 8 Ağustos 2013; 1:51:33 >
  • AVPlayer ile flimi çözdüm bilgin için tşk ederim!

Ana ekran tam moda geçmesi için napmalıyım. cihazım jailbreak yapılı zaten!
  • ben iki ayrı tv de deniyorum. birinde televizyonun ayarlarından tam ekran oluyor. diğer televizyonda ise tam ekran olmuyor.
  • quote:

..
    Ana ekran tam moda geçmesi için napmalıyım. cihazım jailbreak yapılı zaten!

Cydia'dan Display Out indirin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.