Şimdi Ara

laptoptan uydu yayını nasıl seyredebilirim??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • laptoptan tv kartı aracılığıile uydu yayını seyretmek ıstıyorum. kuçuk bı araştırmayaptım ve iki tane cıhaz buldum bu ıkısını kullanarak laptoptan uydu yayını seyredebilirmiyim??? yardımcı olursanız sevınırım...

http://www.hepsiburada.com/liste/cvs-dn-8510-micro-mini-dijital-uydu-alicisi-altin-kaplama-scart/productDetails.aspx?

http://www.hepsiburada.com/liste/dark-usb-analog-zaman-ayarli-kayit-ozellikli-harici-mobile-tv-karti-dk-ac-tvusbanalog/productDetails.aspx?

yardımlarınızı beklıyorum.tşk..

• _____________________________

• Bunlarla izleyemezsiniz.Bir tanesi analog yayın için zaten diğeri de tv scart soketine bağlanan mini uydu alıcıdır.
    Bunun gibi usb den çalışan bulman gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: donanımsamed

peki o zaman tv karına gerek varmı yani sadece usbden çalışan uydu alıcı alırsam yetermı?

Evet bu cihaz yeterli çanak anteninizden gelen LNB kablonuzu bu cihaza giriyorsunuz.Usb den bağlayıp gerekli donanım yüklemelerini yapıp programıyla laptopdan istediğiniz kanalı izler ve kaydedebilirsiniz.Başka hiç bir şeye gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımsamed

dark tv kartının özelliklerine diyorki DARK MOBİLE TV NIN KOMPOZİT VİDEO GİRİŞİNDEN DIGITURK VEYA UYDU ALICISINI ISTEDIĞINIZ GIBI BILGISAYARA BAĞLAYABILIRSINIZ??? BU KOMPOZIT VIDEO GIRIŞI DENILEN ŞEY NE??
    http://www.hepsiburada.com/liste/trident-scart-mini-bissli-uydu-alici/productDetails.aspx?productId=evtridentmini&categoryId=155057&navq=categoryid%3d155057%26fh_view_size%3d20%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c-ranking_cocktail_bestseller%26fh_secondid%3devtridentmini%26fh_lister_pos%3d0%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483638%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483638_17201%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483638_17201_155057%257d%26fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_refview%3dlister#Gorseller
    BU RESIMDE CIHAZIN UZERINDE VİDA GİBİ BİRŞEY VAR ACABA O BAĞLANTISI MI???? TŞK

Şimdi tam olarak ne yapmak istediğini anlayamadım.Eğer laptoptan bağımsız bir şekilde uydu izlemek istiyorsanız verdiğim resimdeki cihazdan almalısınız.
    Yok ben evde hem TV hem laptop hemde tabletimden izleyeceğim dersen o zaman da linux tabanlı ethernet veya Wifi si olan bir cihaz edinmeniz gerekir.
    Yukarıda verdiğiniz resim ve link 33 liralık ucuz mini uydu cihazıdır.Bu cihazla sadece tv ye görüntü aktarabilirsiniz.

• tecman kullanıcısına yanıt
    evet anladımçok teşekkür ederımsağolun :)

Orijinalden alıntı: tecman

Bunlarla izleyemezsiniz.Bir tanesi analog yayın için zaten diğeri de tv scart soketine bağlanan mini uydu alıcıdır.
    Bunun gibi usb den çalışan bulman gerek.

evet bole olması lazım scart girişlilier tv de calısır pc calısmaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.