Şimdi Ara

Laptoptan karasal yayın ve tv izlemek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar forumda ufak bi arama yaptım ama 2006 yılından kalma konular var malum 4 senede neler değişiyor acaba ucuz bir şeykilde kabloyla uğraştırmadan tv izlememi sağlayan usbli ya da kart girişli vb. donanım var mıdır?

bu analog tv yani karasal

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/inca-it-an30-inca-mini-usb-analog-tv-karti/productdetails.aspx?I_ID=32534

buda digital yani uydu

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/skystar-tech-ss2-usb2-skystar-usb-2.0-dijital-tv-karti/productdetails.aspx?I_ID=33433

• malum yurtta kablo olmadığı için sanırım uydu olmaz karasal daha iyi olur benim için

Orijinalden alıntı: smmugler

malum yurtta kablo olmadığı için sanırım uydu olmaz karasal daha iyi olur benim için

Ah bi aralar bizde okul muh. wardi int. Televizyon ayarla Yurdun int. cafesinde kaçak kablo çek int. bağlan ne günlerdi
  • İyi akşamlar arkadaşlar konuyu hortlattığım için kusura bakmayın, önceden paylaşılan linkler ölmüş doğal olarak. Ben de şu anda aynı problemi yaşıyorum, bu yüzden tavsiyelerinizi isteyecektim. KYK yurdunda kalıyorum ve KYK internetiyle TV izlemek imkansız. Laptopumda karasal yayın izlememi sağlayacak bir çözüm biliyorsanız paylaşırsanız çok memnun olurum. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kablo olmadan tv izlemek
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • V1CT0RY kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler
  • Çok problemli bir yazılımları vardır ve yayın kalitesini çok dandik alır, buna benzer çok kaliteli cihazları 2010 larde çok kullandım (kaset görüntülerini dijitale çekmek için). İnternet sağlayıcıları 10 lira gibi bir fiyata tv box bağlayabiliyolar hd görüntü olmakla birlikte birçok kanal, dizi, film falan oluyor, tv kartı alırsan emin ol bol bol söveceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan1x -- 20 Ocak 2020; 7:13:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Volkan1x

Çok problemli bir yazılımları vardır ve yayın kalitesini çok dandik alır, buna benzer çok kaliteli cihazları 2010 larde çok kullandım (kaset görüntülerini dijitale çekmek için). İnternet sağlayıcıları 10 lira gibi bir fiyata tv box bağlayabiliyolar hd görüntü olmakla birlikte birçok kanal, dizi, film falan oluyor, tv kartı alırsan emin ol bol bol söveceksin
    KYK internetiyle Tv Box çok mantıklı hocam gerçekten.
    V1CT0RY arkadaşın da dediği gibi KYK yurdundayım ve internetten herhangi bir yöntemle TV izleyecek hıza sahip değilim. Bazen Google bile açılmıyor hatta. Karıncalı karıncalı izlerim görüntü kalitesi hiç sorun değil, zırt pırt kesilmesin yeter
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.