Şimdi Ara

Laptoptan Gerçekten Anlayanlara Bir Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba bu soracağım soruyu uzun zamandır araştırıyorum ancak hiçbir düzgün şey bulamadım desem yeridir
    şimdi arkadaşlar benim işlemcisinden ve raminden memnun olduğum bir çift ekran kartlı bilgisayarım var ancak ekran kartlarımdan memnun değilim ikiside değiştirilemez şekilde pcye bağlı şimdi sorum ise şu laptopun dışından kablo yada slot yoluyla bağlayarak kullanabileceğim bir tür ekran kartının olduğunu düşünüyorum böyle bir şey var mıdır varsa nedir nerden temin edilir modelleri nereden bulunur?????? şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkürler

• Güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O dediğin teknoloji deneme aşamasında kaldı hep. Yani notebook dışında ekran kartı olan MSI'ın yeni bi' modeli var, geri kalan dediğim gibi hep deneme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertacaygun

O dediğin teknoloji deneme aşamasında kaldı hep. Yani notebook dışında ekran kartı olan MSI'ın yeni bi' modeli var, geri kalan dediğim gibi hep deneme.

Hayır var hatta asus'un 2008 de çıkardıgı ve sattigı xg station adlı bir ürünü var ama eski sonuçta :((

• Up up up

• http://forum.donanimhaber.com/m_91752671/f_//tm.htm

forumda aratırsan bulursun. bunun gibi birkaç konu daha var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tns1

http://forum.donanimhaber.com/m_91752671/f_//tm.htm

forumda aratırsan bulursun. bunun gibi birkaç konu daha var.

Ovvv şimdi parçalar birleşti sanırım olmayacak bu iş hem çok zahmetli hem çok masraflı hem de benim pc bu olaya uygun değil evet artık kabulleniyorum bunu:((

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon tavsiyesi ve bir kaç soru
    10 yıl önce açıldı
    Bir Kitap Önerisi de Benden !
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.