Arkadaşlar Acer aspire 5742ZG laptopıma ekranın üst tarafından kola geldi ve içine girdi. ekranda lekeler oluştu. Servisini aradım 350 tl fiyat çıkardılar. İzmir çankayadaki bilgisayarcılara gittim 140 tl ye akranı değiştiriyorlar. tuş takımınada geldi biraz kola tuşlar yapış yapış oldu zor basıyor. onuda 50 tl ye değiştiricekler. şimdi benim sorunum ben bu bilgisayarcıda değiştiricem ya taktığı ürünler bana aynı kaliteyi verebilecekmi acaba? adam ekranı gösterdi bende ekranı belki yaparım diye sökmüştüm. bana aynı gibi geldi. hatta arkada yapışkanlı koruma şeridi var üzerindeki yazılar bile aynıydı.
hocam biraz daha para bul servise gonder acerin ekranını taksınlar. sözüm meclisten dışarı bizim buradaki elektonikçiler 2. el paneli takıyorlardı 0 diye cevrenizin iyi tanıdıgı yada sizin iyi tanıdıgnız bilgisayarcı varsa guvenilir onlara yaptırın ama her zaman için ilk tercih kendi servisidir
quote:
Orijinalden alıntı: r4deon
hocam biraz daha para bul servise gonder acerin ekranını taksınlar. sözüm meclisten dışarı bizim buradaki elektonikçiler 2. el paneli takıyorlardı 0 diye cevrenizin iyi tanıdıgı yada sizin iyi tanıdıgnız bilgisayarcı varsa guvenilir onlara yaptırın ama her zaman için ilk tercih kendi servisidir
Doğru söylüyosun hocam da cihazın garantiside yok zaten olsaydı kesin serviste yaptırırdım. şimdi klavye ile beraber 500 lira serviste ben pc satsam 500 etmez. o yüzden 200 liraya hallettireceğiz artık. 2 el panel değil sıfır adam bana gösterdi.