Şimdi Ara

Laptopda Ses Çıkışı Alamıyorum...........

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptop arakadaşın ondan dolayı buralara nasıl geldiini bilmiyorum....laptopda ses çıkmıyor...laptopdanda taktığım hoparlördende ses çıkmıyor tüm sesler açık olmasına rağmen...herşeyi denedm ama olmadı...sistemde ses çalınıyor ama ses çıkışı olmuyordu....aygıt yöneticisine girddim bluetooth audio, bluetooth hd quality audio......birkaç şey daha vardı görünen..... bunlardan bluetooth audio ses çıkışı için seçiliydi ... bunun yerine bluetooth hd... yı seçtim res attım daha sonda ünlem işaretiyle beraber kod 32 hatası veren bi microsoft winmm wdm audio compability driver çıktı
    bu varken sesle ilgili hiç bişi yapılamıyor... ses çalmıyordu..netten bunu driverini aradım 1 site bulabildim onuda yüklemeye çalıştığımda microsoftun sitesinden update ediyordu pcyi ....burda bıraktım ve size danışma gereği duydum...

şimdi bu microsoft winmm wdm audio compability driver ı kaldırayıımmı(çünkü bu sonradan çıktı eskiden bluetooth audio kullanılıyordu)?

cidden sinir oldum bi yardım edin arkadaşlar belki başına gelmiştir birinin yada bi bilen birileri vardır mutlaka
    lütfen yardımcı olun.....................

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.