Şimdi Ara

laptopa ps 4 hdmı ile bağlanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar sizlere çok önemli bir sorum var ben yeni bir ps 4 aldım bunu laptopumun ekranına bağlamak yani ps 4 ün görüntüsünü laptopumdan almak istiyorum bu mümkünmüdür ne yapmalıyız bide şöle bişey var sanırım sony ps 4 hdmı şifrelemesini kaldırmış mümkünse bunu nasıl gerçekleştire bilirim kablsuz bağlanmak istemiyorum çünkü 720 p destekliyor cevaplarınızı acilen bekliyorum teşekkür ederim

• İkisi de hdmi in yani birbirlerine bağlayarak bir şey elde edemezsin easycap diye bir şey olması lazım araştır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laptop'unuza PS4 bağlayamazsınız. Ancak, Remote Play özelliği ile görüntüyü laptop'a aktarabilirsiniz.
  • hocam peki görüntü almak mümkünmü yani doğrudan arayüz laptopa gelse olur onu kastediyorum birde bu yeni güncelleme ile uzaktan oynatma sanırım onu kasteddiniz görüntü nasıl olur yani ps 4 kalitesi alırmıyım yinede teşekkürler
  • Remote Play özelliği var hocam onu yapın uygulama indiriyorsunuz. 720p cözünürlükle oyunları laptop ekranından doya doya oynuyorsunuz. İnternet hızınız iyiyse çok daha güzel oluyor.
  • ozamn cok iyi şimdi merak ettiğim kablosuz bağlanıyoruz ya hdmı ile bağlansaydık dah iyimi görüntü alırdık kafamı kurcalamıyo deyil bide bu sony nin yapmış olduğu bişey demi yani ps4 e veya pc me zarar gelirmi yada garanti problemi olmaz heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esert751 -- 29 Nisan 2016; 9:22:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: esert751

ozamn cok iyi şimdi merak ettiğim kablosuz bağlanıyoruz ya hdmı ile bağlansaydık dah iyimi görüntü alırdık kafamı kurcalamıyo deyil bide bu sony nin yapmış olduğu bişey demi yani ps4 e veya pc me zarar gelirmi yada garanti problemi olmaz heralde

hdmi ile bağlayamazsın laptopa yazılanları okusan keşke
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Laptopta Hdmi-in ve hdmi-out adında iki soket varsa bağlayabilirsin tek soket varsa maalesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.