Şimdi Ara

Laptopa kola döküldü pili taktıktan sonra açılmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşin özü kola döküldü pilsiz çalışıyordu temizledim yine çalışıyordu ne zaman pili taktım bida açılmadı .

Geçen gece laptopun klavye ve hopörlör delikleri kısmına gelicek şekilde kola döktüm hemen kapatıp pili çıkardım ters çevirip içindeki kolayı akıtmaya çalıştım masanın alt kısmı doğal olarak laptopun altındada kola birikintisi vardı 30 dk sonra pilsiz kabloyla açtım açıldı kullandım biraz klavye tuşları yapış yapış ve kullanılmaz haldeydi sabah açıp klavyeyi komple çıkardım klavye alt kısmındaki metaldede kola birikintisi vardı temizledim klavyeyi temizledim taktım yine pilsiz şekilde çalıştırdım tamamn düzelmiş şekildeydi kapattım 3.açışımdan önce pili taktım ve açılır gibi olup kapandı hemen bidhada açılmadı pilsizde pillede.nasıl bir sorun olmuş olabilir adaptör mü bozuldu ne kadar masraf çıkarır (dell inspriom 1545)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kadıköy ve civarı iyi bi bilgisayar bakım tamir yapan yer bilen var mı

• Yok mu bi Allah ın kulu yardım edicek

• anakartın yandıysa tamire gerek yok at cöpe yeni bir anakart ise 500 600 tl isterler .colayı laptobun üstünemi koyuyorsun su dökülse daha az zarar verirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessizlerin_umudu -- 17 Temmuz 2014; 14:57:37 >
  • Hemen takarsan yanar tabi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.