Şimdi Ara

LAPTOPA ÇOK PARA VERMEK MANTIKLIMI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sizce dizüstü bilgisayara 2500 veya üstü vermek mantıklımıdır ? Çünkü fazla para vermek bana ölüm yatırım gibi geliyor.Ben oyun oynamayı seven biriyim fakat şuanki masaüstü sistemim buna izin vermiyor
    Benim aklımda şöyle bir fikir var sizce hangisi uygundur ? Ben orta gelirli biriyim Yapmak istediğim seçimler şunlar

ORTA SEVİYE BİR LAPTOP + SONRADAN OYUN İÇİN MASAÜSTÜMÜ ?

ORTA SEVİYE BİR LAPTOP+PLAYSTATION 4 MÜ ?

Hangisi benim için iyi olur ilk laptop alacağım Aklımda Dell 7537 var

Aslında PS4+LAPTOP Benim için iyim bir seçim fakat ps4 oyunları 100-120 lira ve Ben hayatımda bir oyuna 50 lira bile vermedim ve oyun sever biri olduğum için 2-3 ps4 oyunu alsam beni kesmez

Sizce bu durumda ne yapmalıyım çok kararsızım Herkezin görüşüne ihtiyacım var

• Dostum seninle aynı durumda sayılırım, şöyle ki; ps3 kullanıyordum, satıp 2700 e oyun bilgisayarı aldım ama oynayamadım. Bilgisayarda oyun oynamak sarmadı.
    Şimdi o makineyi sattım. Dokunmatik hafif ve şık bir ultrabook + Ps4 almaya karar verdim. (Tabi yeni aldığım bilgisayardan da bayağı zarar etmiş oldum.)

Ama dediğin gibi hem Ps4, hem oyunları şu an çok pahalı, özellikle oyunlar ultra pahalı. Bir de doğru dürüst oyun çıkmış değil daha.

Şimdilik ultrabook aldım. Ps4 ü biraz erteledim.

Yalnız ben bilgisayarda oyun oynamaktan zevk alamadım. Bu durum kişiden kişiye değişir. Bana göre konsolda oyun zevki çok başka...

Eğer bilgisayar ya da konsol farketmez dersen laptop daha mantıklı, oyunlar ucuz. Her gün bir sürü kampanya oluyor oyunlarda...

Gerçi konsol 1.000 tl, laptop 2.500+... Satarken bilgisayar ölü fiyatına gider. Konsol her zaman konsoldur, modası kolay geçmez. Her yıl yeni model çıkmaz...

Ayrıca konsol oyunlarını takas ya da satışı kolay. Steam hesap satışı biraz hesapsız, ölü fiyata gidiyor.
    Konsol da ps plus var, her ay ücretsiz oyunların var.

Biraz zor karar.
    Ama bana sorarsan ucuz, hafif ve güzel bir bilgisayar + Ps4. Nitekim benim kararım bu oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yani Laptop+Ps4 diyorsunuz ? Aslında benim aklımada bu seçim yatıyor fakat oyunlara 100 lira gibi bir rakam vermek bana mantıklı gelmiyor PSN PLus zaten düzgün oyun çıkarmıyor çok kararsızım
  • Konu GÜNCEL
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuki

Yani Laptop+Ps4 diyorsunuz ? Aslında benim aklımada bu seçim yatıyor fakat oyunlara 100 lira gibi bir rakam vermek bana mantıklı gelmiyor PSN PLus zaten düzgün oyun çıkarmıyor çok kararsızım

Konsolun en acı tarafı bu. Bilgisayara göre çok ucuz ama oyun konusu sıkıntılı. Bilgisayarda torrentten indirip de oynayabilirsiniz tabi. Oyunun ortasında oyundan atar, durduk yere hata verir. 25 gb indirirsiniz çalışmaz. Güncelleme gelir yapamazsınız. Yok fix, yok crack, yok virüs uğraş dur. Bu konuya hiç girmeyeyim.

Konsolda her oyun 100 tl değil. Forumun ikinci el bölümünde fiyatlar düşer yeni oyunlar çıktıkça. Sahibinden.com gibi sitelerden de ikinci el oyun bulunabiliyor.
    İkinci el aldığınız oyunlardan zarar etmezsiniz. Hemen hemen aldığınız fiyatlardan satarsınız. Ben ps3 kullanırken aynen böyle yaptım.
    Konsol oyunlarına verilen para boşa gitmiyor, böyle düşünmeyin. Her türlü satışı ve takası çok kolay. Sonuçta size de sürekli oyun lazım başka insanlara da...

Bu arada, bilgisayara 2500 den fazla para verdiğinizi ve 2 sene sonra oyunlarda sıkıntı yaşayacağınızı unutmayın. Oyunlarda ısınma problemleri, oyundan oyuna değişmek üzere full ayarlarda oynayamayacağınızı ve satarken bir konsol parası zarar edeceğinizi de hesaba katın.
    Konsol bozulmadığı taktirde sizi bir sonraki konsola kadar idare ediyor. Bu da En az 5 sene eskimeyecek demek.

Ps4 puan, çek derken 1.000 tl gibi rakamlara alınabiliyor. Yanında 2-3 ikinci el oyun alsanız, bitirdikçe satar-takaslarsanız üzerine para katmadan idare eder bence.

Ne zamandır bu yazdıklarımın üzerine düşünüyorum. Siz de her şeyi hesaba katın karar verirken. Benim ilk verdiğim karar yanlıştı ve bir konsol parası zarar ettim. Siz de iyi düşünün, zarar etmeyin.

• Laptobun ömrü 2-3 sene bu iki iki dört ama macbook +ps4 alırsan 8 sene kullanırsın ve bence 2500 ün üstü mantıklı değil

• Aslında oyunları takas mantıklı fakat takas edeceğim kişileri nerden bulacağım ? Ayrıca adamın verdiği oyun da ya çizik çıkarsa ne yapicam ? Aldığım dükkana götürüp oyunu versem değiştirir mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dell 7537 + PS4 almak en iyi seçim olur sizin için.

Dell' de de gayet yüksek ayarlarda bir çok oyunu oynayabilirsiniz ayrıca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elkarun

Laptobun ömrü 2-3 sene bu iki iki dört ama macbook +ps4 alırsan 8 sene kullanırsın ve bence 2500 ün üstü mantıklı değil

Sizce hangi seçimi yapmalıyım ?
  • yunuki kullanıcısına yanıt
    Bir çok şey yazıldı tam olarak hangi iki seçenek

• Arkadaşlar lütfen daha çok cevap herkezin fikrini bekliyorum teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuki

Aslında oyunları takas mantıklı fakat takas edeceğim kişileri nerden bulacağım ? Ayrıca adamın verdiği oyun da ya çizik çıkarsa ne yapicam ? Aldığım dükkana götürüp oyunu versem değiştirir mi ?

Forumun ikinci el bölümünde referansları yüksek arkadaşlarla alışveriş yaparsan hiç bir sorun yaşamazsın. Oyunları da dükkandan değil bu bölümden almanı öneririm. Bulabileceğin minimum rakamlar ve maksimum güven bu forumda. (Nasıl reklam)

Ben bizzat defalarca satış ve alım yaptım forumda, hiç bir problem yaşamadım.
    Yalnız alışveriş yapacağın kişilerin profillerini ve referanslarını incelemeyi unutma.

• KONU GÜNCEL HERKEZ GÖRÜŞÜNÜ YAZABİLİR
  • Eğer seyyar iseniz laptop mantıklı, yok ben evdeyim diyorsan masaüstü al laptopa göre daha iyi performans veriyor. Ps4 falan beni hic sarmaz pes dışında onda da arkadaş oolması lazım yok bota karşı zzevk vermiyor sıkıyor. En azından mmporg tarzı oyunlar oynarsan pc vs laptopda hissedersin

• Bende Ps3 var ve Ps3 ile verilen Fifadan başka oyun yok, kii başka oyunda almak istemiyorum çünkü bi oyuna 150-200 lira vermek mantıklı gelmiyor bana (tabi parabol degilse, ki degil).

Oyun oynamayı çok seviyorum diyosun.Sana 2-3 tane oyunda yetmez düzinelerce oyun oynıyacaksın ve bunu istegini Ps4 le karşılaman bence çok zor. 1 alırsın 2 alırsın hadi olması 3 alırsın bi yerden sonra para dayanmaz olur onun için en mantıklısı seyyarsan saglam bi laptop evcimenim diyosan güzel bi kasa güzelde bi ekran çekersin paşalar gibi oynarsın oyununu.

Benim fikrim budur :)
  • bence iyi bir laptop + ssd alırsan daha iyi olur

Monster Abra A5 V1.1 http://www.ebrarbilgisayar.com/monster-abra-a5-v11-156-notebook-pmu313943

bununla istediğin herşeyi yapabilirsin alacağin 1 tane ssd ye bakar herşey
  • W.Amadeus kullanıcısına yanıt
    Bir ps3 kullanıcısı olarak istedigim her oyunu alıp oynamak biraz imkansız çünkü oyunlar malum.Ps4 daha beter.Onlinrle oynayacagınız oyunlar icin durum aynı gibi 120 tl bandında diye biliyorum guncel oyunlar bilgisayar icin.bilgisayarda offline olarak bir torrenten yada dvd den yuklemek daha kolay.Ben sahsen 2200,lük bi msi almaya karar verdim...

Turkceyi de nasıl katlettim ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BookCenter -- 16 Haziran 2014; 18:39:43 >
  • Konu güncel

• yunuki kullanıcısına yanıt
    birader bi soru sormuşsun ama kişisel durumun hakkında bilgi vermemişsin.mesela üni. öğrencisi misin yani yurtta filan mı kalıyon yoksa kendi şahsi evinde mi kalıyon? eğer kendi şahsi evinde kalıyorsan ps4+ orta halli laptop almak saçmalıktır.topla bi tane güçlü masaüstü pc bütün oyunları ulltra full hd de oyna.yok üni öğrencisisin yurtta kalıyorsan al 1800-2000liralık 15,6inç laptop seni oyun konusunda en az 3 yıl idareeder.
  • Konu güncel

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.