Şimdi Ara

laptopa cd siz format nasil atilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar benim laptop da windows coktu bu konuyu acabilmek buraya kadar gelebilmek beni terletti

hayatimda hic format cekmemis biri olarak laptopa cd siz format nasil cekilir bi zarari olurmu

yuklu olan isletim sistemi
    windows 7 ultimate 32 bit
    simdiden tesekkurler

Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.
    Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin, en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi,
    seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahilî ve haricî bedhahların olacaktır. Cebren ve hile ile aziz
    vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her
    köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde,
    iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen;
    Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!
  • usbden format olayı var netten biraz araştırıp yapabilirsiniz cdden değilde usb bellekten format atıyosunuz
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.