Şimdi Ara

Ps2 oyunu yazdırcam fakat dosyalar iso degil iso yapmak icin ne yapmam gerekiyooo???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ps2 oyunu yazdırcam fakat hdd de olan oyunlar iso formatında degil klasorler halinde bunları nasıl iso dosyası haline getirir dvd ye yazdırablirim yada o sekilde veri diski olarak yazdırırsam ps2 de calışır mı ps2 im olmadıgından veri diski yapıp deneme şansım yok ama çalışaacagını da düşünmüuyorum o şekilde iso olarak bi kac kez yaptım ve çalışmıştı takır takır ancak iso olarak yaptıklarım hazır iso dosyalardı direk neroda yazdırmıştım şimdi ise durum farklı ortada iso miso yok klasörler var ve ben bu klasörler ps2de calısacak şekilde dvd ye yazdırmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim windows vista ultimate kullanıyorum sistemde çalışacak program olursa çok iyi olur arkadaşlar...şimdiden hepinize teşekkürler

• Yapay Zekanın Yanıtı

PS2 Oyunlarını ISO'ya Dönüştürme

PS2 oyunlarını ISO formatına dönüştürmek, fiziksel oyun disklerini dijital kopyalara dönüştürmeni sağlar ve oyunlarını emülatörlerde oynamanı veya yedekleme amaçlı kullanmanı mümkün kılar. İşte PS2 oyunlarını ISO'ya dönüştürme adımları:

Adım 1: Bir PS2 Yedekleme Programı İndir

PS2 oyunlarını ISO'ya dönüştürmek için bir PS2 yedekleme programına ihtiyacın olacak. imgBurn, PS2 Classics GUI ve MagicISO gibi çeşitli ücretsiz ve ücretli programlar mevcuttur.

Adım 2: PS2 Oyun Diskini Tak

PS2 yedekleme programını başlattıktan sonra PS2 oyun diskini bilgisayarının disk sürücüsüne tak.

Adım 3: Yedekleme Seçeneklerini Yapılandır

Yedekleme programı, yedekleme seçeneklerini yapılandırmanı isteyecektir. Aşağıdaki seçenekleri seçtiğinden emin ol:

• Hedef Dosya Türü: ISO
    • Yedeklenen Veriler: Oyun Verileri (sektörlerin tamamı)

Adım 4: Yedekleme İşlemini Başlat

Tüm seçenekleri yapılandırdıktan sonra yedekleme işlemini başlat. İşlem, oyunun boyutuna bağlı olarak birkaç dakika sürebilir.

Adım 5: ISO Dosyasını Doğrula

Yedekleme işlemi tamamlandıktan sonra ISO dosyasının bütünlüğünü doğrulamak için PS2 yedekleme programını kullan. Bu, ISO dosyasının hasarlı veya hatalı olmadığını garanti eder.

Artık PS2 oyunun ISO formatında bir kopyasına sahipsin. Bu ISO dosyasını emülatörlere yükleyebilir veya yedekleme amaçlı kullanabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hayır şu vistanın nesini kullanıyosunuz anlamıyorum ki? Tam gerilmiş cevap yazmaya başlamıştım ki Vista dedin her şeyi mahvettin. O zaman sadece dene derim belki olur...

PowerIso.. Daemon Tools'u bilirsin. Bu hem iso yapıyor hem de daemon gibi emulator özelliği var. Ben bu şekilde CD-ROM'u olmayan bilgisayara oyun program vs kurdum. PS2 konusunu hiç bilemiyorum ama denemekten zarar gelmez. Kullanımı çok basit:

Oyun CD'si içindekileri herhangi bir klasöre kopyalıyoruz. Sonra bu klasörün içine girip Ctrl+A yapıp tüm dosyaları seçiyoruz. Herhangi birine sağ tıklayıp PowerISO > Kalıp Dosyasına ekle diyoruz ve seçeneklerden ISO'yu seçiyoruz. Hepsi bu. Aynı klasör altına Oyunun ISO dosyası hazır. Bunu koyup çalıştırdığınızda oyun CD'si takmış gibi oluyorsunuz. Olay budur.
  • mecburiyetten vista kullanıyoruz xp yi original yapamadım bi türlüüü o da kafamı bozdu bende vistaya gectim bu original en azından senin dedigini anladım ancak ben pc de acmıycam sadece elimdekileri iso haline getirip DVD ye cekecem ondan sonrada ps2 si olan bi arkadaşıma vericem oyunları bundan ibaret benim derdim :)(
  • UltraISO adında bir program var. Araştır biraz bunu sanırım işine yarayacak..
  • araştırayım bakalım dostum umarım işime yarar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc kurmak zor mu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.