Merhabalar, laptop 'um da hali hazırda 1 adet yan monitör kullanmaktayım(vga). şuana kadar yetiyordu ancak ekstra bir monitör daha bağlamam gerekti. elimde Lenova'nın hdmi bir monitörü mevcut onu bağladığımda ya laptopun ekranıyla aynı görüntüye sahip ya da laptopun ekranını kapatarak 2 monitör ayrı ayrı görüntülerde kullanıyorum. Ancak ben 3 ekranıda aynı anda kullanmam gerekiyor. Bir ayar, uygulama ve ya bir ürün önerebilirmisiniz? Teşekkürler |
Laptopa 3. Monitör Bağlama

-
-
1 tanesini vga diğerini ise hdmi bağladığında windows ekran ayarlarına giriyorsun 3 ekran olacak orada. Ekran numaralarına göre uzat veya genişlet dersen aynı görüntüyü veya uzatılmış görüntüyü alabilirsin.
-
Evet öyle yapıyorum ama laptop ekranı pasif kalıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: efehannacetEvet öyle yapıyorum ama laptop ekranı pasif kalıyor
Ben 3 ekranıda aynı anda kullanmak istiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: efehannacetBen 3 ekranıda aynı anda kullanmak istiyorum
Alıntıları GösterPasif kalmamalı.
Buradaki gibi yalnızca 1de ,2de göster seçenekleri seçmiyorsun değil mi? Buradaki ekran ayarlarını paylaşır mısın. Genişlet demen gerekiyor.
-
Hocam şuan işteyim, 7 gibi evde olacağım o zmana atsam ilgilenebilirmisiniz
Hocam laptopun ekranında genişlet dediğim zaman görüntü ayarları kaydedilmedi farklı bir işlem deneyin yazıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Muhtemelen monitörün ekranını genişletmeye çalışıyorsun. O yüzden hata alıyorsun olabilir. Monitörleri algıla deyince ekranlarda numaralar çıkar. Laptop ekranı kaç numara ise oradan o ekrana tıkla sonra genişlet seçeneğini dener misin? Şuan evde değilim , gece geldiğimde daha detaylı yardımcı olmaya çalışırım
Hocam laptopun ekranında genişlet dediğim zaman görüntü ayarları kaydedilmedi farklı bir işlem deneyin yazıyor.
-
ekran kartı driveri ile ilgili olabilirmi
-
olabilir, bazı ekran kartları özellikle eski modeller 1 hariciden fazlasını desteklemiyor. Sürücüyü güncelleştirmeyi dene istersen
-
intel hd 4000 hocam ekran kartı eski biraz
-
10.18.10.5161 driver sürümü
-
Intel HD 4000 entegre grafik kartı ile üç ekran (2 harici monitör + dahili dizüstü ekranı) kullanımı teknik olarak sınırlıdır
Desteklenen Çıkışlar: Intel HD 4000 genellikle en fazla 2 ekran desteği sunar (dahili ekran + 1 harici monitör veya 2 harici monitör).
-
Anladım hocam, onu değiştirmenin bir yolu yok değil mi? Bir de bazı oyunlarda driver sürümü hatası alıyorum driver sürümümü yukarıda yazdım uyumlu en son driveri nerden bulabilirim? Teşekkürler.
Benzer içerikler
- youtube altyazı türkçe olmuyor
- laptopa su döküldü açılmıyor
- kişisel bilgisayarınız görüntüyü başka bir ekrana yansıtamıyor
- kullandığınız ağın, tarayıcının veya cihazın ayarları başka biri (ör. ebeveyn ya da yönetici) tarafından kontrol edildiğinden şu anda güvenli arama ayarınızı değiştiremezsiniz
- gta vice city crack
- amd freesync nedir
- bilgisayar hızlandırma
- bilgisayar internete bağlanmıyor
- laptop menteşe tamiri
- yalın internet nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X