Şimdi Ara

Laptopa 24 inch monitör bağlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar herkese.Öncelikle kafamda oluşturduğum projemi anlatayım.
    :)
    şöyleki geçen sene bir laptop almıştım.fakat masaüstü bir bilgisayara göre kullanması hem daha güç hemde daha keyifsiz bu nedenle bu laptopa mouse klavye monitör vs bağlayıp bu laptopu adeta bir "kasa" gibi kullanmayı düşünüyorum :) . Ama aklıma takılan bir soru var acaba bu olay sistemimi yavaşlatırmı yada başka bir etkisi olabilirmi (aşırı güç yüklemesi vs. )

Şimdiden saolun.

• Laptop zaten mobil olunmadığında, özellikle iş yapılıyorsa dediğin şekilde kullanılmalı bana göre.

24" bağlaman bir sorun olmaz, hatta iş yapacaksan dual monitör kullanmanı öneririm.

Hiç bir uygulamada sorun yaşamazsın, sadece ekran kartının gücüne bağlı olarak belli oyunları belli seviyelerde oynayabileceksindir.

Bunları, zamanında celeron 1.6 işlemci ve onboard ekran kartı ile 20" geniş monitör kullanmış hatta strateji oyunları oynamış biri olarak söylüyorum.
  • Dell inspiron 6400 kullaniyordum . 15,4 ekran film izlerken kucuk gelince 22 inc Benq monitor aldim. Yaklasik bir ay vga cikisindan baglanti yaparak kullandim. Herhangi bir sorum yasamadim. Arkadasin dedigi gibi oyun oynayacaksan ekran kartinin gucunun dusun . Baska bir ekstra zarari yok.
  • Oyun oynamadıktan sonra değil 24", 50" plazmaya bile bağlayıp dev ekranda hd film keyfini yaşabilirsin.
  • bende Hp pavilion var
    Centrino 1.73 1.25gb ram X700 ekran kartı..

Su anda samsung t260 26" ekrana baglı kullanıyorum bi sorun olmaz sendede
  • quote:

Orjinalden alıntı: LesEnfantsTerribles

bende Hp pavilion var
    Centrino 1.73 1.25gb ram X700 ekran kartı..

Su anda samsung t260 26" ekrana baglı kullanıyorum bi sorun olmaz sendede

Analog bağlı değil mi? Görüntü nasıl? Herhangi bir gecikme veya takılma var mı? En önemli HD (720p/1080p) filmlerle denediniz mi? Çok soru sordum galiba.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop'a Harici Ekran Bağlamak..
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.