Şimdi Ara

Laptop yere düştü ekranda renkler dağıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün laptobum yere düştü. Sağ üst kısım ekran çerçevesinde ve kasada çatlak oluştu. Monitörde görüntü renkleri dagildi görüntü ama arka planda silik olarak görünüyor. Harici ekrana bağladım çalışıyor. Şimdi benim LCD paneli mi değiştirmem gerek? Bir de nette 30 pin 40 pin ve full HD seçenekleri var. Hangisini almak gerek. Laptop Asus x550jk

Laptop yere düştü ekranda renkler dağıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golkipir -- 26 Aralık 2017; 10:39:4 >

• Seninde dediğin gibi Ekran pert olmuş değişmesi gerek eğer bilgin yoksa bilgisayarcıya yaptır netten alacağın ekrandan 50 ila 100 lira daha fazla para isteyecektir senden el emeği ama için rahat eder.

Dersenki 100 liram cebimde kalsın ben getirtir takarım o zaman satıcı ile iletişime geçip elindeki cihaz bilgilerini detaylı vererek sipariş geçeceğin ürünün %100 uyumlu olup olmadığını teyit etmen gerekir.
  • Kings Never Die kullanıcısına yanıt
    Hocam dışarda yaptırmakla arada 80 TL fark vardı kendim sipariş verip kendim taktım. Şuana kadar problem yok.
  • golkipir G kullanıcısına yanıt
    Full HD için çift kanal lvds lazım. 1366*768 laptoplarda tek kanal lvds oluyor. Full HD panel takılsa bile görüntü düzgün olmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hd ekran taktım. Bir bakıma eski çamur gibi ekranın değişmesine vesile oldu, parlak ekran aldım çok daha iyi görüntü veriyor.
  • golkipir G kullanıcısına yanıt
    1366*768 HD, 1920*1080 de Full HD diye geçer. Zaten 1366*768 laptopların ulkmizde alıcı bulabilmesinin bir sebebi de HD diye satılması.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kırılmış. Anlıyorsan bu işlerden git ekran al bir tane tahmini en fazla 130-150 lira arasındadır. Ekranı açar değiştirirsin kolay işlem ama aklında bulunsun bu işlemi yapmadan önce bataryayı çıkar kısa devre olursa masraf büyür. Ekranın özelliklerini de ekranı sökmeden anlamak zor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam leptobu satacaksan alıcam benim anakarta ihtiyacım var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benim problemim kalmadı, şuan öyle bir niyetim yok

• Tamam hocam

• ayn aynısı bendede oldu pb entf71bm pc im çok kasıyordu sinirlendim ekranı kıvırdım yukarıdaki resim gibi oldu bu sorunu yeni ekran almadan çözemezmiyiz?Laptop yere düştü ekranda renkler dağıldı 

• Ölmüş hocam mefta olmuş yeni ekran lazım sanırım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.