Şimdi Ara

Laptop Vidası Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Açılmamasının sebebi yuvasının plastik parçadan ayrılmış olması. Yani vidayı döndürünce yuva da onunla dönüyor. Japon yapıştırıcı ile yapıştırmıştım yerine oradan ayrılmış tekrar ama bu sefer vida da takılı.

yapabileceğim herhangi bir şey var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam sorun şu an açamıyorum bilgisayarı yani yapıştırmam mümkün değil. Japon ayrıldığı için parçadan vida yuvası vida ile beraber dönüyor o yüzden ayrılmıyor kasadan vida.

• vidanın başını yani tornavidayı koyup dönderdiğimiz yeri çok ince bir matkap ucu gibi bir makina ile delip vidayı kırılan yuvadan kurtarabilirsin evet zahmetli bir iş ama açmak istiyorsan aklıma başka bir fikir gelmedi benimde instagramda bir reelste önüme çıkmıştı ama bi bilgisayarcıya götürsen dediğim makina gibi şeyler onlarda vardır bi kaç liraya açıp sana yardımcı olurlar

• çünkü onlara haftada bi kaç kere böyle bilgisayarlar illaki geliyordur laşk vidalı yada seninki gibi sıkıntı edilecek bi durum değil ama açtığında bidaha japon ile yapıştırmanı önermem hızlı yapıştırıcı dedikleri bir yapıştırıcı var çok fena birşey eskisinden daha iyi yapar ve birdaha bana güvenebilirsin asla çıkmaz bi keresinde elime yapışmıştı derimi soydu dikkatli ol

Hocam sorun o ki öyle bir alet yok elimde. Matkap 0,2 mm matkap ucu ve kılavuza ıhityacım var. Bir vida için de böyle bir masraf yapmak mantıklı değil. Bu nedenle evde çözebileceğim bir şey var mıdır o yüzden sormuştum.

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.