gayet hos gorunuyor izmir'de nerde bulabilirm bılgısı olan var mı?
vay vay harbi süper olmuş
quote:
Orjinalden alıntı: BabyIcey
Kullandığın Carbon Folyo mu Dostum ?
Nereden ve ne kadar aldığını söylebilirmisin ...
karbon fiber desenli folyo
Merhaba arkadaşlar tigria arkadaşımızdan bu ürünü aldım hızlı bir şekilde elime ulaştı teşekkür ediyorum kendisine.
Hemen HP Pavilion Dv5000 Laptopumu kapladım bu tür el emeği isteyen işlerde çok başarısızımdır ama sonuç yeteri derecede iyi çıktı.
Belki birkaç güne kadar söker daha iyi bir şekilde yapıştırmaya çalışırım genel haliyle iyi oldu fakat çok küçük bir iki yerde kesim hatası yaptım.
çok güzel olmuş elinize saglık
Çok güzel olmuş.Ayrıca bi sorum olcak Karbon Fiber kaplama kağıdını İstanbulda nerden bulabilirim..?
quote:
Orijinalden alıntı: MortaLDamage
Çok güzel olmuş.Ayrıca bi sorum olcak Karbon Fiber kaplama kağıdını İstanbulda nerden bulabilirim..?
bende kasamı kaplamak için zamanında almıştım. halen evde yatıyor. bostancı- kadıköy yönünde boğaya doğru çıkarken sol tarafta sokaklardan birinde oto mod cuları var ileri de sağ tarafta adından emin değilim yanlış olabilir mert tuning te satılıyor.
OO gayet başarılı.Tebrik ederim.
laptoplar gerçekten harika olmuş ben bu konuya girmeden arabanın tavanına düşünüyordum sadece şimdi laptobuma da düşünür oldumama ilk sayfada ki acer güzel olmuş benim laptobumda acer inşallah yapabilirz... yapınca fotoları eklerim
harbiden güzel çalısma olmuş
becerini ortaya koymuşsun,eline sağlık
Lap-top eski haline göre cidden çok güzel olmuş
denemek isterim nasıl oluyor??
Devamı gelsin lütfen
ısınmasına bir etkisi olur mu?
şekil aldırmasını nasıl yapıyorsunuz fön makinesiylemi ısıtıyorsunuz kapladıktan sonra?
Bu karbonfiber deseni gerçekten çok hoş duruyor.
quote:
Orijinalden alıntı: e_cool
Bunlarda benim kapladıklarım..
Ben çok beğendim,ayrıca arkadaşın dediği gibi çok ta zor olmadı kaplama olayı. Falçata,tornavida,çakmak hepsi bu,akmakla esnetip esnetip yapıştırdım ve gerçekten orcinel gibi oldu