Şimdi Ara

Laptop ve mouse mod (karbon fiber)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
21.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ev arkadaşımla ilk çalışmamız sonucunda kendimizi gayet başarılı buldum

mouse önden ve arkadan görünüşü (kaplamadan önce foto çekmeyi unuttum)

laptopun kaplanmadan önceki hali

ve kaplandıktan sonraki hali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigria -- 15 Kasım 2008; 1:20:02 >

• Beklemedeyiz...
  • güzel olmuş eline saglık
  • Vaaovv güzel olmuş cidden şimdiye kadar klavyeyi çıkaran olmamıştı güzel eline sağlık
  • teşekkur ederm
  • nasıl yaptığını açıklarmısın?
  • laptopu komple söktüm karbon sticker ile kapladım kıvrımlı köşeleri fön makinesi ile yumaşatıp kapladım aynı işlemi mouse a da uyguladım. çok yüzeysel bir anlatım oldu ama başka nasıl anlatabilirim bielmyorum
    forumda bu işlemi yapan başka arkadaşlarda var ilham kaynağımda onlar oldu aslında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güzel olmuş eline sağlık özellikle laptopa yakışmış
  • Bu karbon ısı ıyıce sardı herkez karbon yapıyo hemde yakısıyo. Gercekten guzel olmus.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Revolutiøn

Bu karbon ısı ıyıce sardı herkez karbon yapıyo hemde yakısıyo. Gercekten guzel olmus.

dostum kaplamak gerçektende çok basit kavislerin oldugu yerleri bile büzüşme olmadan kaplayabilyorsunz (kaplama oldugunu söylemesem gören birinin kaplama oldugunu anlaması çok zor) ve inanılmaz hoş görünüyor.
    laptopun ilk hali ile kaplandıktan sonraki hali arasındaki farkı anlatmama zaten gerek yoktur herşey görülüyor.
    insanın bir kez birşeyikapladıktan sonra her yeri kaplayası gelyor yakında klavyemi vepc kasamıda kaplıyacam. ama ancak vizelerden sonra yapablrm

• güzel olmuş arkadaşım tebrikler... ama o kavislerde nasıl yapıyorsunuz
  • kavislerde fön makinesi ile stickerın kavislenecek kısmını hafif ısıtyoruz sticker yumuşuyor ve artık alamayacagı hiç bir kavis yok. bu kakadar basit yapılıyor
  • Çok güzel olmuş dikkatli şekilde inceledim ama kabarcık hiç göremedim işçiliğe de söylenicek pek söz yok
  • Güzel olmuş.
  • teşekur ederim. 3-4 tane ufak kabarcık oluşmuştu ancak onlara toplu iğne batırarak halletmiş oldum. iğne ile delinen yerler zaten hiç birşeklde belli olmuyor
  • Gerçekten Güzel olmuş
  • harika olmuşlar, çalışmalarının devamını görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum
  • teşekkür ederim arkadaşlar. kaplayacak bişeyler bulabilirsem kaplarım tabikide
  • bunu laptop un kasayı sökmeden yapamazmıyz sadece klavye çevresi istiyorum ben nasıl yaparz
  • Çok güzel olmuş arkadaşım. Gerçekten ellerine sağlık.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.