Şimdi Ara

Laptop Temizleme Parası Ne Kadardır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yarın laptobumu bilgisayarcıya götürücem ısınıp kapandığı için termal macun yeniliycek fanı temizliycek ortalama kaç lira ister çok anlamıyorum bu işten kazıklanmak istemem :D

• Amaaan amaaan usta kendin yaparsan videolardan daha iyi olur piyasa çakan çakana fan temizlemeye adam 40 tl istedi yoh dedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortalama 40-50 lira alır. Anlamıyorsanız kendiniz açmayın sonra düzgün çalışmaz veya kablolara zarar verirsiniz zarar edersiniz.

• Termal macun hiç yeniletmedim ama genel temizliğe normal cihazlarda 20-30, HP'ler için 30-40 deniyor. Tabi ilden ile bilgisayarcıdan bilgisayarcıya değişebilir.
  • tanzanyaliokkes kullanıcısına yanıt
    Toshiba yetkili servis benden 120 tl istemisti (Temizlik+format).Sonra internetten video izleyip kendim yaptim . Sadece termal macuna para verip 32 tl ye halletmis oldum. Bence kendiniz yapabilirsiniz. Cok zor bir islem degil ama dikkatli olunmasi gerek. Kolay gelsin :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence hiç kendin yapma.İşi ehline bırak.Ben açmayı denemiştim açamadım.Anakartı yakacaktım nerdeyse.Vidaları falan yalama etmiştim.Ankarada bu tür işler için gittiğim bir bilgisayarcı var.O 50 liraya yapıyor.Başka şehirlerde nasıldır bilmiyorum ama 3 aşşağı 5 yukarı aynıdır fiyatlar.50 tl civarı
  • Beyler yaptırdım 80 tl istediler ama devamlı olduğumuz için 70 tl yaptılar yaptırdım temizlemişler termal macun sürmüşler bide fanımı hızlandırmışlar artık kapanmıyor memnun kaldım

• Pahalıya gelmiş biraz, ben İstanbul'da 50 liraya yaptırmıştım.
  • Ah ah ... Ben bilgisayarın içini açıp onu kurcalarken zevk alıyorum adamlar 70 80 tl istiyorlar. Bana getirseydin beleşe yapardım
  • Bu işleri kendiniz yapın eğer korkmuyorsanız aman bir şey olsun diyorsanız 80-100 lafı olmaz zaten uzun yıllar götürür seni.
  • Arkadaşlar kendim yapamazdım çünkü altını sadece teknik servis açabilecek şekilde yapmışlar yoksa kendim yapardım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.