Şimdi Ara

Laptop tavsiyesi, 4gb ram 64bit sistem vs..??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yeni bi laptop alıcam.fakat performns çok önemli.photoshop, 3d max vb programlar kullanılcak.kesinlikle teklememesi gerekiyo.oyun için pek kullanılmıcak.hatta hiç kullanılmıycak sayılır.ben bi tane buldum.http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=110346
    iyi bi ürüne benziyo.sizin de fikirlerinizi almak istiyorum.bunun dışında en az bu makina kadar hızlı olan tavsiyeleriniz varsa onlara da açığım.ayıca 20 veya 24 inç monitörde bağlancak.ekran kartı belleği önemli yani.(yüksek çözünürlükte kullanılcak).

not: 4gb ram olduğu için 64bit sistem kurulcak.fakat bildiğim kadarıyla 64bitte photoshop cs3 çalışmıyo.makina iş için kullanılcağı için bunlar önemli detaylar.bunu bi çözümü varmıdır.ayrıca sistem olarak xp mi tavsiye edersiniz vista mı?(bana kalıırsa kesinlikle xp+sp3)

not2: aldığımız orjinal sistemi en fazla kaç makinaya kurabiliriz?şirket üstüne olcak ve yüklencek tüm bilgisayarlar şirket bilgisayarı olcak..

not3: 4gb bellekli olan bu makinada bahsettiğim programları 64bit mi 32bit sistemle mi daha sorunsuz ve hızlı kullanabilirim??

biraz uzun oldu ama yarın sipariş verilcek.

• CS3 niye çalışmasın, Adobe çoktan düşünmüştür yolunu. Hem mobil cihazlarla bu performans ihtiyacınızı gidermeye çalışmak yanlış olur. Ayrıca yüksek HDD performansına ihtiyacınız olacak ki, notebooklarda yine bu sürünür masaüstüne göre. Masaüstünde üstelik RAID 0 yapma şansınız var. 4GB ramin bir miktarını yerel depolama alanı olarak kullanabilir, hdd performansı konusunu sadece son noktada kaydederken düşünmek zorunda kalabilirsiniz, ama bu da sağlıklı olmayabilir. Bu kararınızı yeniden gözden geçirmeniz sağlıklı olur.
  • bilgisayarı babam alıcak.kendi işi için kullancak.fakat sürekli yanında taşıması lazım.ilerde mac pro veya skulltrail da alabilir benim amacım taşınabilir platformda en yüksek performansı vericek bilgisayarı seçmek.hdd sorun diil.7200lük bi hdd ile değiştiririm. adobe cs3 ile ilgili açuklama yapmıştı.64bitte çalışmıyo diye.sanırım bu forumda okumuştum.cs2nin de çalışıp çalışmadığını tam bilmiyorum.işletim sistemi ne tavsiye edersiniz(bana kalırsa xp) ayrıca bu leptoba bağlancak renkleri çok doğru gösteren ve mat ekran en az 20-24inç arası bi monitör tavsiye edersiniz sevinirim..
  • Diğer şirket makinası lisansları meselesi nedir? Birden fazla makinada kullanamazsın. Üstelik o makinalarla beraber alınmamış lisansı da onlarla kullanamazsın. OEM olarak satın alınanı, sadece yeni bilgisayarla kullanabilirsin, öyle yasal olur. Yok sonradan alırsan, Genuine Kit alman gerekli ki, standarttan daha pahalıdır bu.

7200 ile değiştirmenin derdine derman olacağını sanmıyorum. 4GB rami de kullanamayacaksın 32 bit ile. Tavsiyem eSATA çıkışlı bir notebook bakacaksın, bir de iyi bir eSATA hdd kutusu... T7XXX serili laptoplar da işinizi görür, ama darboğazın en büyüğünü hdd yapar, onu peşinen söyleyeyim.
  • diğer makinalar imac.yani onlara yüklenmiycek.ama diyelim ki 5ay sonra bi pc daha aldık.o zaman bi sistem cd si daha mı almamız gerekçek yasal olması için?yoksa elimizdeki cdyi kullanabilirmiyiz her iki bilgisayar için de?? sonuçta ikisi de aynı şirket üstüne, aynı kişiye ait vs..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop için uyumlu ram ?
    2 yıl önce açıldı
    Ram ve Ssd Upgrade Önerisi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.