Şimdi Ara

Laptop'taki Win7'yi başka bilgisayara kurmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar... 3 Sene önce almış olduğum Casper marka bilgisayarımda orjinal Windows 7 Home Premium var. Yani kendine yüklü olan. Ve bu bir DVD'ye yüklü. Yani DVD'den format atılıyor. Ve Laptopun altında Key de var. Sorum şu ki:
    FreeDos bir laptop alsam bu Windows'u orjinal bir şekilde FreeDosun üzerine kurabilir miyim?

• Kurarsınız fakat etkinleştirme yapamazsınız. Laptopla gelen oem lisanstır ve donanıma özgülenmiştir. Başka bir pcde etkinleştirme yapmanıza izin verilmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdmGdk

Kurarsınız fakat etkinleştirme yapamazsınız. Laptopla gelen oem lisanstır ve donanıma özgülenmiştir. Başka bir pcde etkinleştirme yapmanıza izin verilmez.

Eminmisiniz o konuda aynı şeyi kendim kaç pcde denedim sorunsuz etkinleştirildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle bi durum var. O keyden 2_3 ay sinyal almazsa kurabilirsin. Direk kabul etmesede telefonla etkinleştirme olur. Bendede aynı key var. Suan 3. Pcde kullanoyorum. Yani 3 farklı sistemdede kullandım. Ama şuam bir pcde aktif. Hepsindede kurarken bi önceki pcden ortalama 2 ay önce falan sildim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hıı sanırım ben şuan o laptoptan o sistemi kaldırır başka sistem kurup da orjinal sistemi beklemeye alırsam, o keyi başka bir pc de kullanabilirim anladığım kadarıyla... Ayrıca Win7 Home Premium Win10'a geçiyor mu? Ve 29 Temmuzdan sonra ben bu win7'yi kurarsam da win10'a geçebilecek miyim?
  • düşündüğün olay mümkündür istediğin gibi kullana bilirsin ama diğer pc üzerinden windows u kaldır ikiside aynı anda haberleşeymeye geçerse sistem birini kaçak diye belirliyebiliyor.
    kurulum içinde casper in dvd sini kulllanma cünkü aldığın pc eski pc ile aynı chipset e sahip olmıyabilir buda performansını etkiliyebilir
    en güzeli crakli cracksiz windows 7 kurup eski pc deki key ile aktifleştirmektir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.