Merhaba,
CarPlay'de 'benim' hesabımın açık olduğu Google Maps düzgün çalışmıyor.
Örneğin yol bildirimleri. Benim hesabım aktif ise yol bildirimlerini göremiyor ve bildirimde de bulunamıyorum. Fakat başka bir arkadaşımın hesabını açarsam hem yol bildirimlerini hem hızı ve bir çok şeyi görebiliyorum. Bunu bir türlü çözemedim. Google'ye yazdım biraz garip bir cevap geldi. Alakasız bir cevap yani. Sanırım beni doğru anlamadılar. Bazı forumlarda da bu özellik adım adım hesaplara geliyor denildi ama bu özellik geleli 1 yıl olacak neredeyse :)
Sık sık CarPlay kullandığım için bu sorun beni biraz husursuz etmeye başladı. Bu sorunla ilgili çözüm önerisi olan var mı acaba?
Teşekkürler,
Herkese merhaba,
Evime adım adım akıllı sistemler kuruyorum. Malum kış geldi ve merkezi sistem ısıtmayı da akıllandırmak istiyorum ama ihtiyacım olan anahtarı bulamadım.
Evimdeki sistem şöyle ki;
Evin içerisinde basit usul bir termostat var. Termostat gerekli dereceye geldiğinde, ona gelen 2 kabloyu kısa devre yaptırıp apartman içerisinde bulunan vanayı açıyor.
Yani termostata gelen kabloda herhangi bir voltaj yok. Bu sebeple sanıyorum ki bana sadece kısa devre yaptıracak bir röle lazım. Bu röle ısı göstergeli de olabilir veya basit bir röle de olabilir.
Zigbee ve home asistant var evimde. Buna uygun bir cihaz öneriniz varsa yardımınızı bekliyorum.
Laptop'taki Win7'yi başka bilgisayara kurmak
|
|
Acer Aspire V3-571G Recovery Dosyası Lazım...
|
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 718 (Bu ay: 116)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İşletim Sistemleri ve Yazılımlar