Şimdi Ara

LAPTOP SERVİSDEN GELDİ UFAK Bİ SORU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • i7 2670qm 2.2 ghz 8 gb ddr2 ram 133 mhz 2 gb gt 540m kart 640 gb 5400 rpm daha onceden pc de yavaştı ekranda sağ tıkla normal boş bi yere biraz sonra gelirdi seçenekler servise yolladım cpu temızle yazılım guncelleme ve bıos guncellemısler baktım ve lap topa hızlanmış sağ tıklarda sorun olmuyo sorum şu sadece pc açıldında biraz başlarda yavaşlık gösteriyo daha sonra hızlı halıne donuyo sızce normal mı bıraz mantıksız gıbı gelcek sıze ama...

Orijinalden alıntı: Sıradan Person

i7 2670qm 2.2 ghz 8 gb ddr2 ram 133 mhz 2 gb gt 540m kart 640 gb 5400 rpm daha onceden pc de yavaştı ekranda sağ tıkla normal boş bi yere biraz sonra gelirdi seçenekler servise yolladım cpu temızle yazılım guncelleme ve bıos guncellemısler baktım ve lap topa hızlanmış sağ tıklarda sorun olmuyo sorum şu sadece pc açıldında biraz başlarda yavaşlık gösteriyo daha sonra hızlı halıne donuyo sızce normal mı bıraz mantıksız gıbı gelcek sıze ama...

Bende de öyle..

Windows geç açılıyor HDD'De hiçbir sorunda yok diski birleştirirseniz çözüm olabilir.

Masaüstü geç geliyorsa başlangıç programlarının bir kısmını kapatın.

• geç açılma değil sağ tıklayınca boş bi yere pc başlarında bazen geç geliyor daha sonra hızlanıor bazende çok nadir sağ tıklıyon imleç hafif dönüyo duzelıo onceden yavas dıe yolladım gelıdınde ıste baya duzeldı nor mal mı bu sizce

geç açılma değil sağ tıklayınca boş bi yere pc başlarında bazen geç geliyor daha sonra hızlanıor bazende çok nadir sağ tıklıyon imleç hafif dönüyo duzelıo onceden yavas dıe yolladım gelıdınde ıste baya duzeldı nor mal mı bu sizce

Aynısı bende de oluyordu windowsu güncelleyin başlangıç programlarını kapatın..

Buna antivirüste neden olabilir diski birleştirin.

Sorun tamamen yazılımsaldır sorun edecek bir şey yok

eywallah kolıq saolasın

Bak işte..
    Daha Fazla Göster
  • quote:

tmm yunus dicem reis kızma hemen eskı nıck zıhnıme kazınmıs gore gore

Demek ki çok karşılaştık

Neden tanışmadık anlamıyorum Pm atmakta fayda var..
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.