Şimdi Ara

Laptop Şarj Işığı Sürekli Yanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
8.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus lapotopumun turuncu şarj ışığı sürekli yanıyor.Herhangi bir şarj etmeme problemi yok.Normal şarj ediyor 35 dk şarjlı kullanabiliyorum bilgisayarı.Fakat prize takılıyken laptopta sürekli o turuncu ışık doluyor.Normalde şarj dolduğunda bu ışığın sönmesi gerekli...

• Eskiden sönüyormuydu veya renk değiştiriyormuydu ?
  • bataryana sürekli yükleme yapıyor olmasın?
  • pil bozulmuştur belkide
  • quote:

Orijinalden alıntı: krm-iks

Eskiden sönüyormuydu veya renk değiştiriyormuydu ?

Evet eskiden batarya dolduğunda sönüyordu.Renk değiştirme filan olmuyor...Batarya dolduğunu ışık söndüğünde anlıyordum.Fakat ışık sönmüyor şimdi hiç.Prizden çıkarttığımda 35 dk. idare edebiliyorum.Işık neden sönmüyor bir türlü anlayamadım.
  • pc kapalı iken tam şarj yapıp ışık söndüğünde fişteyken açmayı ve tasarruf modunda çalıştırmayı deneyin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: manivela

pc kapalı iken tam şarj yapıp ışık söndüğünde fişteyken açmayı ve tasarruf modunda çalıştırmayı deneyin..

Dediğiniz gibi yapmaya çalıştım fakat "Işık hiç sönmüyor"
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.resimupload.com/ds829530060_sorun.html

Fotoğraftaki gibi %99 diyor öyle duruyor...
  • Makineyi 4 saat kadar şarjda bırakın pilinizde anormal bi ısınma varsa diğer parçaların sağlığı için servise göstermenizde fayda var.
    ısılar normalse şarj olmayı kesiyodur sadece bildiri problemi vardır. kafanıza takmayın.
    garantisi varsa üst kısımda anlattıklarımı es geçerek direk garantiye yollayın.
  • Isınma problemi yok.Herşey normal.Sadece şarj dolduğu halde şarj ışığı sönmüyor.Böyle idare edicez artık....
  • Normalde aşırı şarj olsaydı zaten pil patlardı.
  • Peki bu olayın laptopun herhangi bir parçasına zararı olur mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.