Bildirim
Laptop Şarj Işığı Sürekli Yanıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Eskiden sönüyormuydu veya renk değiştiriyormuydu ? -
bataryana sürekli yükleme yapıyor olmasın? -
pil bozulmuştur belkide -
quote:
Orijinalden alıntı: krm-iks
Eskiden sönüyormuydu veya renk değiştiriyormuydu ?
Evet eskiden batarya dolduğunda sönüyordu.Renk değiştirme filan olmuyor...Batarya dolduğunu ışık söndüğünde anlıyordum.Fakat ışık sönmüyor şimdi hiç.Prizden çıkarttığımda 35 dk. idare edebiliyorum.Işık neden sönmüyor bir türlü anlayamadım. -
pc kapalı iken tam şarj yapıp ışık söndüğünde fişteyken açmayı ve tasarruf modunda çalıştırmayı deneyin.. -
quote:
Orijinalden alıntı: manivela
pc kapalı iken tam şarj yapıp ışık söndüğünde fişteyken açmayı ve tasarruf modunda çalıştırmayı deneyin..
Dediğiniz gibi yapmaya çalıştım fakat "Işık hiç sönmüyor" -
http://www.resimupload.com/ds829530060_sorun.html
Fotoğraftaki gibi %99 diyor öyle duruyor... -
Makineyi 4 saat kadar şarjda bırakın pilinizde anormal bi ısınma varsa diğer parçaların sağlığı için servise göstermenizde fayda var.
ısılar normalse şarj olmayı kesiyodur sadece bildiri problemi vardır. kafanıza takmayın.
garantisi varsa üst kısımda anlattıklarımı es geçerek direk garantiye yollayın. -
Isınma problemi yok.Herşey normal.Sadece şarj dolduğu halde şarj ışığı sönmüyor.Böyle idare edicez artık.... -
Normalde aşırı şarj olsaydı zaten pil patlardı. -
Peki bu olayın laptopun herhangi bir parçasına zararı olur mu?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X