Şimdi Ara

Laptop Sabitdisk Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptopumun harddiskinde sorun vardı ama kullanabiliyordum,bugün ise maalesef harddisk tamamen bozuldu.Windows kurumu falan yapamıyorum.Internette Western Digital 2.5" diskler var.Bunlardan alsam,kendim monte edebilir miyim?Ya da herhangi bir uyumsuzluk yaşanır mı?Bu konuda pek bilgim yok.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

• Walla arkadaşım HDD değişimi basittir ama senin bilgini tabiiki biz bilemiyoruz. En güzeli kendine güvenemiyorsan aldığın yerle pazarlık yapıp bunu alırsam makinama ücretsiz takın dersin. Ücretsiz takamayız derlerse 10 - 20 verip taktırtırsın

quote:

Orjinalden alıntı: tranquillityofloss

Laptopumun harddiskinde sorun vardı ama kullanabiliyordum,bugün ise maalesef harddisk tamamen bozuldu.Windows kurumu falan yapamıyorum.Internette Western Digital 2.5" diskler var.Bunlardan alsam,kendim monte edebilir miyim?Ya da herhangi bir uyumsuzluk yaşanır mı?Bu konuda pek bilgim yok.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...
  • vatandan falan alırsan ucretsiz takıyorlar sanırım,ama zor bir sey değil söküp takmasıda aç alt kapağı hdd olanı değiştir kolay olur
  • Laptop FS V2045...Vallaha kafayı yedirtti,bir anda bilgisayar Kernel_Stack mavi ekranı verdi,ne açılıyor ne de Windows yükleniyor.

İşin şu kısmı,şu an şehir dışındayım ve üç hafta sonra dönüyorum.Teknik servise götürme imkanım yok şu an...O yüzden bir tane alsamda kendim taksam olur mu diye düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sata ssd önerisi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.