Şimdi Ara

laptop ram upgrade yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba.ben toshiba sa203- a 30 kullanıyorum.

2 sene oldu yaklasık olarak.256 ram ve ınternete kanalıyla konfıgurasyona ulasmak ıstedıgımde bır kac sıteyle sınırlı kalıyorum makınamla ılgılı olarak.ancak bı sıtede max 1024 e cıkabılıcegı soylenıyor.nasıl olsa bu makınenın dıger parcalarını degıstırmeyecegım ıcın ve okadar para verdıkten sonra uzun sure kullanmak ıstedıgım ıcın 1024 cıkartıyım dıyorum makınemle oyun oynamıyorum sadece meslekı programlarımı kullanıyorum.oyun oynamıyorum dedıgım arada bır oynuyorum da okadar sık degıl..

kısacası ne dersınız 1024 fazla mı gelır.bır de ızmır de bıldıgınız servıs var mı bunu yapıcak?ya da ben bıle takabılırmıyım garantım 1 yıllık tı ve sonra erdı.bılgısayarlarla onceden hasır nesır olmuslugum var ancak nasıl olur bılemıyorum anlatırsanız sevınırım ayrıca..baglantı olarak kablosuz baglantıya sahıbım evde..ancak pcmcıa ethernet kullanıyorum onun yerıne bu makıne wıreless a hazır olarak geldı..bır chıp taktırmam yeterlıymıs zannedersem..

fıyat olarak da nekadar cıkarım ram ve wi-fi ozellıgım ıle..
    tesekkurler..

• ram olarak 1024 oyun oynamazsan sana fazla bile gelir ama ileriye dönük güzel olur. wireless chip dediğinde mini pcı slotuna takılan intel 2200 b\g var fiyatı 30$+kdv ram fiyatlarıda 512 likler 100ytl civarında

bu upgradeleri kendinde yapabilirsin
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Endorphene -- 14 Ocak 2006 0:36:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ram ve Ssd Upgrade Önerisi
    8 yıl önce açıldı
    Laptop Ram Yükseltme
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.