Bildirim
laptop ön hoparlörü patlattım sanırım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
durup dururken ikisi nasıl patladıki seskartında sorun oluşmuş olabilirses sürücüsünüde bi konntrol edin hata olmuş olabilir sürücüsü tekrar bi yükleyin sıkıntı giderilmezse donanımsal hatadır. sürücüde olabilir çünkü kulaklığa ses verdiğini söylüyorsunuz.sürücüsü varsa tekrar yükleyin yoksa ntten araştırıp indirin. -
ses sürücüsünden kaynaklanıyor olabilir.ikisi aynı anda nasıl giderki sürücü varsa tekrar yükleyin ses kartının sürücü markası neyse nttende indirebilirsiniz.ses kartından olabilirmi diyorum kulaklıktan ses geliyor diyorsunuz ilkini bir yapın sonucu yazarsınız buraya. -
hoparlör patlasa bile cızırtılı bir ses verir. ses kartı ile ilgili bir problem olabilir. -
bugun seskartini tekrar yukleyip sonucu yazicam tskler yardimlariniz icin -
kuzenimde aynısı oldu bana soledi ses driver ını tekrar yukledim düzeldi -
yok arkadaşlar driverları yeniledim yeniden kurdum sorun aynen devam ediyor sadece kulaklık takarsak sesi alabiliyorum. ne yapacağım başka fikri olan varmıdır ?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- hub bağlantı noktasında güç yüklenmesi
- 6 köşeli yıldız vida nasıl açılır
- wifi geçerli bir ip yapılandırmasına sahip değil
- crysis 3 failed to initialize hatası
- bios ekranından nasıl çıkılır
- telefon ısınması çözüm
- internetim çok yavaş
- oem açılımı nedir
- ekran kartı resetleme
- ekran videosu alma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X