Şimdi Ara

laptop knight onlinede da kasıyor diger oyunlarda hiç sorun yok yardımcı olurmusumuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle pc ozellkiklerini ve yaptıklarımı soyleyim.

Lenovo y 40-70.
    İ5 4210u 4gb ram r9 m275x

Grafik seceneklerinden knight online mı yüksek performans pilidi yüksek performans ayarladıgım halde çok aşırı kasma oluyor donuyor felan zor hareket ediyorum

Sorun netinde olabilir diceksiniz ama lol da da hiç bi sorun yok en üst seviye oyunları bile donmadan oynuyorum knight gibi çop sistem isteyen oyunu kaldırmıyor şaka gibi 😃

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lag olmadığına emin misin? normal şartlarda kesinlikle kasmaması gerekiyor.Eminsen Oyun çalışırken görev yöneticisinin performans sekmesinden bir bak en çok ne sömürüyor pc ni belki oyunla birlikte açtığın bir program varsa onun yüzündendir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snaypa

Lag olmadığına emin misin? normal şartlarda kesinlikle kasmaması gerekiyor.Eminsen Oyun çalışırken görev yöneticisinin performans sekmesinden bir bak en çok ne sömürüyor pc ni belki oyunla birlikte açtığın bir program varsa onun yüzündendir.

sömüren bişey yok sadece knightta böle bi durum var :( lag değil tabili bariz pc kasıyor şaka gibi :( işlemlerde ufak şeyler var hiç cpu yemiolar nerdeyse önemli şeyler yok yani
  • DreamEnergy kullanıcısına yanıt
    Birkaç arkadaş daha bu konu üzerine konu açmıştı yakın zamanda. Bende eski knight online oyuncusuyum bu konuları epeyce araştırmıştım vaktinde.
    Knight Online eski bir oyun olduğu için tek çekirdek ile çalışıyor o şekilde kodlanmış oyun vaktinde. Yani senin işlemcinde 8 çekirdek bile olsa tekini kullanır. Ayrıca senin işlemcin M değil U serisi yani az enerji harcayan ve diğer serilere göre çalışma saat hızı yavaş olan bir işlemci. Bu durumda kasması gayet doğal. işlemcinin tek çekirdeği kullanılıyor ve o da yavaş çalışıyor haliyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhan442

Birkaç arkadaş daha bu konu üzerine konu açmıştı yakın zamanda. Bende eski knight online oyuncusuyum bu konuları epeyce araştırmıştım vaktinde.
    Knight Online eski bir oyun olduğu için tek çekirdek ile çalışıyor o şekilde kodlanmış oyun vaktinde. Yani senin işlemcinde 8 çekirdek bile olsa tekini kullanır. Ayrıca senin işlemcin M değil U serisi yani az enerji harcayan ve diğer serilere göre çalışma saat hızı yavaş olan bir işlemci. Bu durumda kasması gayet doğal. işlemcinin tek çekirdeği kullanılıyor ve o da yavaş çalışıyor haliyle.

bnce yanlıs bilgi veriyosunuz hocam öyle olsaydı dandik laptop kullanlanlardada kasardı bu işlemci tek çekirdekte yeter bu oyuna hayli hayli + bundan dandik işlemcide bile kasmıyor başka bişey var bnce
    Dandik laptoplardan kastını bilemedim fakat şöyle izah etmeye çalışayım. Senin U serisi işlemcin var. Bende de i5 3210m var suan ve sıkıntısız oynuyorum alt model olmasına rağmen çünkü saat hızı 3.2. Senin işlemcinde şöyle bir durum var. Temel frekansı 1.7 ghz ve max 2.7 ghz kadar çıkabiliyor. Knight online eski bir oyun ve CPU zorlamadığından 1.7 den yukarı çıkmıyor bile olabilir detaylı incelemedim o kadar işlemcileri. Bendeki 2.7 den 3.2 ye kadar ve kalabalık alanlarda fps düşüşleri oluyor. Yeni oyunlarda aşırı performans farkı olmaz U ile M serileri arasında fakat Knight online için durum farklı biraz. Elimden geldiğince açıklamaya çalıştım. Ayrıca umarım şu oyundan sende kurtulabilirsin çok geçmeden :)
  • serhan442 S kullanıcısına yanıt
    2.4 ghz Knight oynarken 1.7 de kalmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhan442

Dandik laptoplardan kastını bilemedim fakat şöyle izah etmeye çalışayım. Senin U serisi işlemcin var. Bende de i5 3210m var suan ve sıkıntısız oynuyorum alt model olmasına rağmen çünkü saat hızı 3.2. Senin işlemcinde şöyle bir durum var. Temel frekansı 1.7 ghz ve max 2.7 ghz kadar çıkabiliyor. Knight online eski bir oyun ve CPU zorlamadığından 1.7 den yukarı çıkmıyor bile olabilir detaylı incelemedim o kadar işlemcileri. Bendeki 2.7 den 3.2 ye kadar ve kalabalık alanlarda fps düşüşleri oluyor. Yeni oyunlarda aşırı performans farkı olmaz U ile M serileri arasında fakat Knight online için durum farklı biraz. Elimden geldiğince açıklamaya çalıştım. Ayrıca umarım şu oyundan sende kurtulabilirsin çok geçmeden :)

sorunu çözdüm nod 32 eset yükledim virüs varmıs ondan böyle oluyormus :s virüsü sildi reset attım pc canavar gibi düzeldi yani knight hiç kasmıor 0

Çözebilmene sevindim. Her ihtimale karşı sürekli açık bir antivirüs lazım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.