Şimdi Ara

Laptop klavyesini söküp normal klavye takmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bende hp-2155 et marka laptop var.Laptop açıkken klavye üzerine azda olsa su temas etti.Şu anda klavyede bazı tuşlar basmıyor.

Bende yapı marketten normal usb klavye aldım ve şu anda kullanıyorum.Yalnız görüntü olarak pek hoş durmuyor.Laptopun klavyesi ile aldığım klavye boyut olarak aynı gibi duruyor.Kendi tuşlarınında alt tırnakları kırıldı (malzeme olarak çok zayıf birdaha hp mi asla...!)

Laptopun arkasını açtım sonra gözüm yemedi kapadım :D Sizce kendi klavyesini söküp bu klavyeyi monte edebilirmiyim?

3 senelik makine fan temizliği yapılmadı yardımlarınızı bekliyorum.

Laptop klavyesini söküp normal klavye takmak Laptop klavyesini söküp normal klavye takmak Laptop klavyesini söküp normal klavye takmak

• Tahminimi söylemek istiyorum olmaz.Çünkü laptop klavyesi benim bildiğim kadarı ile ince bir yapı sizin takacağınız ise kalın gibi ve vida olayını nasıl halledeceksiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeni_kullanıcı -- 27 Ekim 2013; 17:24:04 >
  • Monte işi yaş. Ya yenisini sipariş et ya da öyle ayrı ayrı iki silah taşı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplar için teşekkürler.Hiç macera aramaya gerek yok.

Acaba tablet pc alsam diyorum , 2.bilgisayar olarak sizce bu üründen aşşağı kalırmı?

Sadece internete girmek ve film izlemek için youtube gibi sitelerde gezinmek için kullanmaya tablet iş görürmü?Birde tavsiye alabilirsem çok sevinirim.
  • -the- kullanıcısına yanıt
    xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 8 Şubat 2023; 20:40:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    laptop içine heatsink takmak
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.