Şimdi Ara

Laptop iyi fakat oyunlarda kasıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lenovo Legion y520 8gb ram gtx1050 i5 7. Nesil Windows 10 home

Oyunlarda en düşük ayarlar otomatik seçiliyor ve fps çok düşük oluyor. Üstelik normalde bir laptop'un rahatlıkla kaldırabileceği oyunlarda gerçekleşiyor bu. Başından geçen işlemler şunlar:

İlk alındığında süperdi fakat akılsız başımla bir uygulamadan virüs kaptığından şüphelenip format attım.

Sonra işletim sistemi lisansı gitmiş. Üstelik laptop yavaşladı. Servise götürdük lisans işini düzelttiler. Yavaşlık olmadığını söyleyip gönderdiler. Bir süre oyun oynamadım fakat oynamak istediğimde bu sorunun olduğunu farkedip sıfırladım (:/). Sonra Kaspersky lisansı aldık, driver booster yükledik, bin kez virüs taraması yaptık bin kez güncelledik fakat durum malum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yakohno -- 5 Eylül 2020; 11:10:4 >

• sürücü sıkıntısı gibi hocam. ben yeni bi acer laptop aldım, kendi sürücü cd sini kullanınca canavar gibi, ama başka bir yerden yüklenirse yavaşlıyor. sizinki de böyle olabilir. lenovonun otomatik sürücü yükleme hizmeti var onu kullanabilrsiniz.
  • Scalh kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam dener haber veririm.
  • Scalh kullanıcısına yanıt
    başka bi yerden kastınız driver booster vb. mi? Windows'un otomatik yükledikleri de sıkıntı yaratır mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9F10915AF

başka bi yerden kastınız driver booster vb. mi? Windows'un otomatik yükledikleri de sıkıntı yaratır mı ?
    İkisi de sıkıntı çıkarabilir. Belli olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederim dediklerinizi yaptım düzeldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.