Şimdi Ara

LAPTOP İÇİN HARİCİ EKRAN KARTI eGPU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi bayramlar arkadaşlar emektar dizüstü bilgisayarım için eGPU ile gt1030 bağlamak istiyorum ama hiç bilgim yok yardımcı olabilir misiniz? yapabileceğim tek şey 70 liralık 500wt PSU ve gt1030 ekran kartı almak olur diğer kablonun çok çeşiti var hangisini almalıyım anlamadım bir de gt1030 uyumlu mu bios ile ilgili beyaz liste olayları falan var detaylı bir şekilde yardım edebilecek biri olursa sevinirim ekran kartım üniversiteden mezuniyet hediyem takmak istiyorum.

casper nirvana c500
    i5 6200u
    gt940M 2GB
    8GB RAM

• Bence hiç paranı boşa harcama.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rakanoth kullanıcısına yanıt
    neden öyle diyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetUrall

neden öyle diyorsun

Performans kaybı büyük.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam egpu için thunderbolt 3 bağlantısı gerekli ki onda bile bant genişliği yüzünden 1070/1080'ler masaüstündeki 1060 performansı veriyor. masaüstü toplayın bence
  • Arkadaşlar haklı. Thunderbolt 3 arayüzüyle bağlandığında bile rahat %20 civarı performans kaybı oluyor. Ayrıca ekran kartı dışında kullanacağın ekipman da ciddi masraf. GT1030 gibi bir kart için attığın taş ürküttüğün kurbağaya değmez bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massacrer -- 19 Haziran 2018; 11:3:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: massacrer

Arkadaşlar haklı. Thunderbolt 3 arayüzüyle bağlandığında bile rahat %20 civarı performans kaybı oluyor. Ayrıca ekran kartı dışında kullanacağın ekipman da ciddi masraf. GT1030 gibi bir kart için attığın taş ürküttüğün kurbağaya değmez bence.
    anlıyorum biraz geç girebildim okul bitti sınavlar bitmedi de :) videolarda izlediğim kadarıyla benim bilgisayarımdan eski bilgisayarlar da bile 100 fps alıyorsa en fazla 90 a düşüyor onuda OC ile hallediyorlar ekran kartı power supply alma işi kolay pcı-e girişi olarak da wifi kartımı çıkartıp takmayı düşünüyorum ama tek korkum BİOS... BİOS a giremiyorum arkadaşlar legacy BİOS var fastboot etkin F2 ye basamadan windows'u başlatıyor direkt ve gelişmiş seçeneklerden uefi ayarları diyemiyorum legacy olduğu için bana önerebileceğiniz bir yöntem var mı acaba?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop'a Harici Ekran Bağlamak..
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.