Şimdi Ara

laptop harddiski okumuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. 2 gün önce bilgisayarımda oyun oynarken bi anda mousepadin oldugu bolümden tık tık diye sesler gelmeye basladı. oyundan çıkamadım. görev yoneticisini acmaya çalıştım. fakat hatırlamadıgım bi error verdi ve açılmadı. ayrıca masaüstüm de kaybolmuştu. bilgisayarı kapatıp açtığımda aynı sesler gelmeye devam etti ve siyah ekran hatası verdi. harddiski çıkarıp taktım işe yaramadı. en son evdeki eski bir harddiski taktım ve bilgisayar çalıştı. herhangi bir şekilde eski harddiskimi kurtarabilir miyim veya dosyaları tekrar ele geçirebilir miyim? yardımlarınız icin şimdiden teşekkürler.

• zaxld Z kullanıcısına yanıt
    Başka bilgisayara 2. harddisk olarak takıp deneyebilirsin hocam. Masaüstü bilgisayar olsa daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaxld

merhaba arkadaşlar. 2 gün önce bilgisayarımda oyun oynarken bi anda mousepadin oldugu bolümden tık tık diye sesler gelmeye basladı. oyundan çıkamadım. görev yoneticisini acmaya çalıştım. fakat hatırlamadıgım bi error verdi ve açılmadı. ayrıca masaüstüm de kaybolmuştu. bilgisayarı kapatıp açtığımda aynı sesler gelmeye devam etti ve siyah ekran hatası verdi. harddiski çıkarıp taktım işe yaramadı. en son evdeki eski bir harddiski taktım ve bilgisayar çalıştı. herhangi bir şekilde eski harddiskimi kurtarabilir miyim veya dosyaları tekrar ele geçirebilir miyim? yardımlarınız icin şimdiden teşekkürler.

Mekanik harddisklerde bazen disk okuma kafası arızaları olabiliyor.Seninkide disk okuma kafası gibi gözüküyor ama bu dediğim sorun olmasa bile o harddisk artık çalışmaz.En iyisi dosya kurtaran firmalar var onlara gidip diskteki sağlam dosyaları kurtar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shelton1392

quote:

merhaba arkadaşlar. 2 gün önce bilgisayarımda oyun oynarken bi anda mousepadin oldugu bolümden tık tık diye sesler gelmeye basladı. oyundan çıkamadım. görev yoneticisini acmaya çalıştım. fakat hatırlamadıgım bi error verdi ve açılmadı. ayrıca masaüstüm de kaybolmuştu. bilgisayarı kapatıp açtığımda aynı sesler gelmeye devam etti ve siyah ekran hatası verdi. harddiski çıkarıp taktım işe yaramadı. en son evdeki eski bir harddiski taktım ve bilgisayar çalıştı. herhangi bir şekilde eski harddiskimi kurtarabilir miyim veya dosyaları tekrar ele geçirebilir miyim? yardımlarınız icin şimdiden teşekkürler.

Mekanik harddisklerde bazen disk okuma kafası arızaları olabiliyor.Seninkide disk okuma kafası gibi gözüküyor ama bu dediğim sorun olmasa bile o harddisk artık çalışmaz.En iyisi dosya kurtaran firmalar var onlara gidip diskteki sağlam dosyaları kurtar.

içini açıp kurcalasam düzelmez mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shelton1392

quote:

içini açıp kurcalasam düzelmez mi?

Mekanik harddisklerin içi açılmaz.Açıldığı an tüm diskler bozulur üstündeki veriler kullanılamaz hale gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mocle

Başka bilgisayara 2. harddisk olarak takıp deneyebilirsin hocam. Masaüstü bilgisayar olsa daha iyi olur.

arkadaşın dediği gibi normal bir masaüzerine bağla hdd yi ikincil olarak. pc yi açtığında o hdd görünecektir. kurtarmak istediğin dosyaları azar azar kopyalamayı dene. tek yol bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayarım SSD yi görmüyor
    geçen yıl açıldı
    PS3 harddiski görmüyor
    13 yıl önce açıldı
    Bios hdd görmüyor
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.