Şimdi Ara

Laptop görüntü problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 4 yıllık SonyVaioFZ-31E laptobum var. geçenler 1-2 kez olan sorun şu an her seferinde oluyor. bilgisayarı açtığım an ekran mavi çizgilerle dolu oluyor. normal yoldan bilgisayarı açamıyorum (win7-xp birlikte kurulu 2side mavi ekran veriyor.) güvenli modda açabiliyorum sadece. bazen normal olarak açılıyor bir süre sonra kitleniyor bilgisayar. 4 yıldır hiç temizlenmedi belki ondandır dedim tüm vidaları söktüm ama açamadım kapağını

yardımlarınızı bekliyorum bunlarda pcden görüntüler

Laptop görüntü problemi

Laptop görüntü problemi

printscrenle caps alınca çizgiler olmuyor telefondan çektim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 30 Ocak 2012; 13:48:54 >

• bios ekranı falanda aynı şekilde beyler. up
  • görüntüyü tv ekranına veya herhangi monitöre aktarabilirmisin.harici monitörde sıkıntı vermezse leptopun ekranında sıkıntı vardır eğer o monitörde de olursa ekran kartında sorun vardır.ekran kartının sürücüsünü güncellemeyi deneyin bu dediklerimi bir yapın.

Orijinalden alıntı: vercenik53

görüntüyü tv ekranına veya herhangi monitöre aktarabilirmisin.harici monitörde sıkıntı vermezse leptopun ekranında sıkıntı vardır eğer o monitörde de olursa ekran kartında sorun vardır.ekran kartının sürücüsünü güncellemeyi deneyin bu dediklerimi bir yapın.

hdmi kablo dışında bağlama şekli varmı televizyona, yoksa kablo alayım akşam denerim dediğini teşekkürler

Orijinalden alıntı: ExeLance2012

bence almana gerek yok sorun ekranda çünkü caps lock ta görüntü aldığında görüntü normal ayrıca biosta falanda bozuk diosun başka seçenek kalmıyor..

ekranda diyorsun yani :D kendim yapabilceğim birşey yok heralde bilgisayarcıya falan götüreyim en iyisi

Orijinalden alıntı: -b0Ni

quote:

Orijinalden alıntı: ExeLance2012

bence almana gerek yok sorun ekranda çünkü caps lock ta görüntü aldığında görüntü normal ayrıca biosta falanda bozuk diosun başka seçenek kalmıyor..

ekranda diyorsun yani :D kendim yapabilceğim birşey yok heralde bilgisayarcıya falan götüreyim en iyisi

bence sen doğrudan bi monitor tamircisne git :)
    Daha Fazla Göster
  • arıza sadece monitör değil ekran kartı kaynaklı da olabilir...
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.