Şimdi Ara

Laptop fps 80 den 5 e düşüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Arkadaşım benden 5000 tl nin altında laptop tavsiyesi istemişti. Üniversitede asistanlığı için kullanacağını, arada da kafa dağıtmak için age of empires 3 gibi deyim yerindeyse legacy oyunlar oynayacağını söylemişti. Kullanmaya başladığından beri oyunlarda (ki düşük sistem isteyen oyunlar bunlar) en fazla 10 dk oynadıktan sonra fpssinin 5-10 civarına düştüğünü söyledi. Öyle lag gibi geçici yırtılma gibi değil. Oyunu kapatasıya kadar o halde kalıyormuş. Ona uzaktan yardımcı olabileceğim için fazla detay da bilemiyorum. Cihaz 1 haftalık, ısınmayla ilgili olabilir desem de hangi laptop aoe 3 te 5. dkda ısınır, öyle atom işlemcili bir laptop da değil en azından. Not : Bütün driverları bizzat elimle kurmuştum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birmaruzatımvar -- 6 Temmuz 2020; 16:14:42 >

• Occt test yazılımı ile bilgisayarını stres testine sokmasını tavsiye ederim. Bu uygulama bilgisayarın bütün donanımını tam güçte yük bindirerek teste tabi tutacak. Program test yaparken tam güçte kaç FPS verdiğini kaç derece sıcaklığa ulaştığını gözlemleyin. En azından sıcaklığın FPS düşüşüne neden olup olmadığından emin olursunuz.
  • O programı daha önce kullanmadım, stres testini ne kadar süreyle yapmamızı tavsiye edersiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc im pubg den kaç fps alır
    7 yıl önce açıldı
    Cpu Kullanımı %100 e çıkıyor.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.