Bildirim
Laptop fanının ızgarasına süpürge tutmak
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ben zamanında yapıyordum, az da olsa etki ediyor. ama içini açarak temizlemek çok daha fazla etki edecektir. Tabi bir de süpürge tutarken fanın dönmesini bir iğne yada kürdan sokarak engellemen gerekir. fan ayvayı yemesin.
Ek olarak eğer garanti devam ediyorsa, müşteri hizmetlerini arayıp çok ısındığını belirtebilirsin. temizlemenin yanında termal macun yenilemesi yapılırsa etkisi rahat bir şekilde hissediliyor. -
Laptop kapalı ve batarya sökük iken kürdan filan koymaya gerek var mı ? Yani ne gibi zararı olur ki laptop kapalıyken ? -
ben o şekilde yapmadım hiç. ama genel olarak fanın ayarı bozuluyor sürekli boşta hızlıca döndüğü için. birkaç kişinin fanın acayipleştiğini veya bozulduğunu yazdığını görmüştüm. ama korkma :) . ek olarak ısınma varsa temizlikten sonra soğutucu almanı öneririm. ikisi beraber çok etki eder. -
Peki teşekkürler. -
Fana bile tutmadan çeksenizde birşey olmayacaktır. Laptop fanları zarar görecek urunler değiller zaten yuk altında o devirlerde donuyorlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğer çok uzun süredir temizlenmemişse yumak şeklşnde ızgara tıkanmış olabiliyo.Süpürgeninde bir faydası olmuyo.
Peki. Yaptım ama bi işe yaramadı. Sanırım içini açmak gerekiyor. -
Yok laptobu alalı 5 ay oldu. Sıcaklıklar normal ama yinede yapayım dedim ama bi işe yaramadı. -
Bu kadar sürede ısıda fark edecek kadar toz birikmemiş demekki.
Marka modelini yazıp disassembly yazarsanız sökülüşünü bulursunuz.
Aynen :) -
peki -
kasayi acin ve icerisine hava kompressoru tutun. biraz uzaktan tutun 1 metreden falan. tertemiz olacaktir. araba yikamacilarda var. onlardan da rica edebilirsin kasayi goturup.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X