Şimdi Ara

Laptop'da ekran kartı slotu sökülmüş ( Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikli olarak bende 2 adet toshiba a100-011 laptop var birisi arızalı birisi şuan kullandığım...

Dün temizlemek için laptop'un içini açtığımda bozuk pcde ekran kartının bulunduğu yerde ekran kartı duruyorken çalışan bilgisayarımda ordaki ekran kartı sökülmüş ve ekran kartı takma slotuda yok olarak gördüm.

NVIDIA GeForce Go 7600 256 MB normalde cihazımda olması gereken ekran kartı.
    CPU-z ile baktığımda Mobile Intel(R) 945 Express Chipset Family 128 MB olarak gözüküyor.. Daha önce tamire gittiydi muhtemelen o sırada değiştirildi .

Şimdi sorum benim bu ekran kartı takma slotunun orda ekran kartı yok ama benim 128 mblık ekran kartı nerede takılı ?
    İkinci sorum ekran kartı alıcam pcı slotu olması gerekirken sökülmüş bozuk pc'den alsam çalişir mi bu slot ?

-Çalışan Pc Ekran Kartı Slotu Laptop'da ekran kartı slotu sökülmüş ( Yardım)
    -Bozuk Pc Ekran Kartı Slotu Laptop'da ekran kartı slotu sökülmüş ( Yardım)
    - Çalışan Pc Ekran Kartı Yeri Boş Laptop'da ekran kartı slotu sökülmüş ( Yardım)
    - Bozuk Pc Ekran Kartı Yeri Dolu Laptop'da ekran kartı slotu sökülmüş ( Yardım)
     Laptop'da ekran kartı slotu sökülmüş ( Yardım) Laptop'da ekran kartı slotu sökülmüş ( Yardım) Laptop'da ekran kartı slotu sökülmüş ( Yardım) Laptop'da ekran kartı slotu sökülmüş ( Yardım)

• Toshiba A100 A110 olması önemli değil . kasanızın arkasında yazan seri numara dahili ekran kartı kullanıp kullanmadığını sitesinden öğrenebilirsiniz.
    bazılarında amd işlemci vardır bazılarında intel olduğu gibi ama her ikiside A100 dür örnekle .

eğer eminseniz ,daha önce açmıştım ,görmüştüm diyorsanız ,servis anakartınızı değiştirmiş .
    O serilerde çift ekran kartı olduğunu düşünmüyorum ,slotu söküp onboard ekran kartı ile çalıştığını düşünmüyorum . lehim yerlerin olması söküldüğü anlamına gelmez , sistem ona uyarlı değildir.
  • Sanmıyorum çünkü 3 adet ayni gün ayni yerden aldım farklı olcağını düşünmüyorum. Birisi 256 biris 128 mb olsa fiyat farkıda olurdu muhtemelen hepsini ayni fiyata aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satellita a100-011
    Model no PSARE-04800TTE
    Serial no 37797200G. Çalişam şuanki pc

Satellita a100-011
    Model no PSARE-04800TTE
    Serial no 37797154G . Buda bozuk pc rica etsem bakabilir misiniz

• Toshiba nın sitesinde sizin seri numarayı bulamadım.
    anakartınızın model numaraları tutuyormu .
  • Analartin model no nerde yazar acaba ?

• Anakart üzüerinde beyaz etiketli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İntel yazan kısımsa tüm rakamlar aynı

• Beyaz etiktte nac hariç tüm rakamlar aynı mac numaralarida ayri oluyor zaten

• Bozuk olanın bakır soğutucusu ile çalışanın bakır soğutucusu aynımı .
    fotoğrafta gördüğüm çalışan anakartınızın CPU nun yanındaki bakır kapak soğutucu ile ilişkilendirilmemiş ,orijinali böylemidir. altındaki muhtemelen ekran kartı chipiniz.
  • bakır soğutucu dediğiniz hangisi oluyor acaba
  • Bu bozuk olan bilgisayarin içinin toplanmış hali  Laptop'da ekran kartı slotu sökülmüş ( Yardım)

Buda Sağlam olan bilgisayarin içi
     Laptop'da ekran kartı slotu sökülmüş ( Yardım)

Laptop'da ekran kartı slotu sökülmüş ( Yardım) Laptop'da ekran kartı slotu sökülmüş ( Yardım)

• Tamam şimdi oldu .
    İyi bir teknik servisten bilgi almanız daha doğru olacak.
    bozuk olan bilgisayarınızdan çıkan ekran kartını ,sağlam olana montaj için kart tamiri yapabilen servisle görüştükten sonra karar verilebilir.
    sağlam olan notebook'unuzdan neden söktükleri ise muamma
  • Benim istediğim 256 da az gelicek siye düşünüyorum o yüzden daha yüksek bi ekran karti takılabilir mi acaba ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.