Şimdi Ara

Laptop alımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya masa ustuyle ugrastıım ıcın dızustunde pek bır bılgım yok yardım edersenz sevınrıım
    norvecde kuzenm orda laptop alıcaz da su nıtelıkde
    Parcked bell
    Amd Turion 64x2 mobile processor
    1024 mb ram
    120 Gb hdd (5400rpm)
    Nvıdıa gforce Go6100 512 mb
    4 adet usb 2.0
    15.4" ekran
    Windows xp medıa center edıtıon
    180 dkk bateri
    1.760 lira
    sızce nasıl alınırmı fıyatı faan uygunmudur

• fiyatı güzel p.bell ler genelde sorunsuz oluyor
  • modeli veya linkini verebilir misin? daha iyi değerlendirebiliriz.
  • ya ıste kuzen norvecte suanda bayıden fılan ogrenmıs tam bende bılmıorm sadece ozellıklarını verdı nasıl dıye bana gore ucuz ve kalıtelı ama bıde sızlerın yorumunu alırsam daha saglıklı tercıhde bulunurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Altostratus -- 10 Ocak 2007; 20:22:42 >
  • Türkiyedeki fiyatı nedir? Klavye türkçe olmayacak (norveççe karakterler bile olabilir)ve garanti konusunda problemler çıkabilir bunları da gözönünde bulundur. 100-150 milyon gibi bi fark varsa bence burdan al daha iyi. Gene de sen bilirsin ama Uluslararası Garantisi var mı mutlaka sor.
  • ya bakmıs klavye faan q klavye uluslararası garantısı var da ben tam bılmıorm fıyatları tahmınımce 2000 lıra dan fazladır bu alet sanırım
  • ozelliklerine gore fiyati iyi. packard bell'lerin ekranlari sonylere esdegermis..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1500TL İNTERNET AMAÇLI PC !
    15 yıl önce açıldı
    Oyun dışı laptop tavsiyesi..
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam benimde bi ricam olacak.
    bende "TOSHIBA SATELLITE A110-293"almak istiyorum ama tam olarak özelliklerini bilemediğimden karar veremedim.sence nasıl bi bilgisayar?
    fiyatı teknosa'da:1,600 YTL
    linki:http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119995426&CS_Category=_SBA_63_1662_444_915&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63
  • benm ıcın zaman ayırdıgınz ıcın cok tesekkurler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.