Şimdi Ara

laptop alacağım yardım edermisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• anladığım kadarıyla oyun odaklı bakmışsınız o yüzden işlemciyi i7 bakmakta fayda var
  • yanlış başlığa yazmışsınız yinede yardımcı olayım orta segmentte 540m karta sahip güzel model bulmuşsunuz msi bunlardan öneririm size sorunsuz modeldir oyunlarda işlemciden çok ekran kartı önemlidir verebileceğiniz fiyat azami ne kadardır 1500 ise 540m'den iyi kart bulamazsınız 1800 vermelisiniz mesela bir gt 555m alınabilir bu fiyatahttp://www.pcdepo.com/asus-n55sf-sx236v-notebook-urun6780.html
  • asus almanı öneririm
  • fiyat aralığını söylersen daha iyi yardımcı olabiliriz.
  • Bence laptop alacaksanız kesinlikle Casper markasından uzak durun. Ben hp markasını da araştırmanızı öneririm.
  • bakın casper ekran kartını bile palit gibi ucuz markaya kaçıyo sakın casper almayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkpower1-2

bakın casper ekran kartını bile palit gibi ucuz markaya kaçıyo sakın casper almayın

+1
  • seçtiklerinden msi hem daha uygun fakat diğerine göre bluetooth yok, servis vs nasıldır bir fikrim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golkipir -- 19 Şubat 2012; 13:57:21 >
  • Öneriler için teşşekkürler limit 1500 daha fazla veremiyeceğim şu an da ama yine de imkanları zorlamaya çalışırım. laptop oyun için olacak onun böyle modeller dikkatimi çekti kimse packardbell önermiyor sanırım. ekran kartı servis ağı güzel bir laptop almak istiyorum ama ekran kartlarından fazla anlamadığım için sizlerden yardım almak istedim. Hp kullanıyorum şu anda hiç memnun değilim ısınma sorunu elektrik sorunu ne ararsan var.
  • konu için de özür dilerim foruma yeni üye oldum kusura bakmayın
  • quote:

bakın casper ekran kartını bile palit gibi ucuz markaya kaçıyo sakın casper almayın

bu zamana kadar hiç bir ürünü kötülemedim ve ön yargı ile bakmadım bilen bilir .....

Casperden uzak durun. verilen sistemin fiyatına aldanmayın. 2 . gün sağolsun vatan bilgisayardan ürünü başka bir marka ile değiştirdik...

Gelelim konumuza, vercenik53' in de dediği gibi fiyatı biraz daha artabilir yanlız o fiyata gerçekten hatır sayılır bir arışı var asus'un..
    Tercihim de yine asus'dan oalcaktır. kara sizin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hykr0

quote:

bu zamana kadar hiç bir ürünü kötülemedim ve ön yargı ile bakmadım bilen bilir .....

Casperden uzak durun. verilen sistemin fiyatına aldanmayın. 2 . gün sağolsun vatan bilgisayardan ürünü başka bir marka ile değiştirdik...

Gelelim konumuza, vercenik53' in de dediği gibi fiyatı biraz daha artabilir yanlız o fiyata gerçekten hatır sayılır bir arışı var asus'un..
    Tercihim de yine asus'dan oalcaktır. kara sizin.

ben sadece gerçekleri söylüyorum ve dile getirdim casper sadece tanınmış bir marka ama aslın da herşeyin ucuzuna kaçıyor buda doğru bişey

• yorumlara bakacak olursak casperden uzak durmak lazım :D dragonslayer05 tşkler vatan computer i takip edeceğim ama şu an ki fiyat benim için baya çok. şimdilik 1500 limit var acelem yok nasılsa sizinde yardımınızla iyi bir bilgisayar alacağım. Hp den kurtulmaya az kaldı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue_fire1907

yorumlara bakacak olursak casperden uzak durmak lazım :D dragonslayer05 tşkler vatan computer i takip edeceğim ama şu an ki fiyat benim için baya çok. şimdilik 1500 limit var acelem yok nasılsa sizinde yardımınızla iyi bir bilgisayar alacağım. Hp den kurtulmaya az kaldı :D

bekle bekle 2 haftada bir vatan bilgisayarda %25 indirim oluyor 2100 lira fiytı nerden baksan 1600 e kadar düşer world card ile 12 ay da taksit basarsın mis :)
  • o kadar düşüyorsa kart a yüklenecez artık :D inşallah düşer de o marka yada başka marka ilk başta asus önermişti arkadaş o çok güzelmiş umarım onlarda da indirim olur.
  • evet buda güzelmiş özellikleri bakımından. seçenek çoğaldıkca seçmesi de zorlaşıyor. indirim olduğu zaman vatan da yada başka yerde arkadslar haber edersin dimi. her gün kontrol ediyorum ama bakmadığım siteler oluyor elbetde
  • quote:

Orijinalden alıntı: artcraft35

anladığım kadarıyla oyun odaklı bakmışsınız o yüzden işlemciyi i7 bakmakta fayda var

Oyunlarda işlemciden çok ekran kartı önemlidir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.