Şimdi Ara

LAPTOP Açık bırakma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • --------------------------------------------------------------------------------

Merhaba dostlar. Açtığım ilk konu olur bu neyse sorularıma geçeyim.Malum 1mbit oyunları indirmek için açık bırakmak lazım.Bu laptota (fujitsu ) fan tuşumu ne var basınca makine 2-3 dakikaya ısınıyor ve donuyor.bir yerde okudum altına bişi koymak lazım dediler.Şimdi bugün açık bırakmak istiyorum neler yapmak lazım sağolun.

• Dostum genel konuşmak gerekirse laptopları geceleri download için açık bırakmak pek iyi değil, masaüstü gibi değiller gerçekten sapıtıyorlar uzun süre açık kaldıklarında. Sonra 2 tane fazladan oyun indircem derken bi ton iş çıkmasın başına..
  • Valla benim notebook 4-5 gün kapanmadığı oldu sonra 1-2 saat dinlendirip aynı sekilde devam ettim
  • masaüstü yandı ya güç şeyi . Yeni almak lazım o güç şeyinden zaten ekran kartı çok güç istiyordu o sırada taşıma işlemi yaparken koku çıktı sonra değiştirmek laızm işte. Oda para bu laptop var 3 dvd kaldı elimde onları bi yazıyım bidaha no download
  • Düz zeminde dursa yeterli olur.

Ben birşey indiriyorsam kapapmıyorum 2-3 gün açık durduğu oluyor labtopun her hangi bir sorun olmaz.Yeterki masa gibi düz zeminde dursun.Yinede ısınıp kilitleniyorsa dört köşesine kitap koy havadaa dursun belki işe yarar.

Yine çözüm olmazsa labtop soğutucu al.
  • laptopdan laptopa fark var , benim makina günlerdir kapanmıyor üstelik ful 2 oyun açık olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantomas

Dostum genel konuşmak gerekirse laptopları geceleri download için açık bırakmak pek iyi değil, masaüstü gibi değiller gerçekten sapıtıyorlar uzun süre açık kaldıklarında. Sonra 2 tane fazladan oyun indircem derken bi ton iş çıkmasın başına..

7/24 açık acer 5740g im.. işkembeden sallamayalım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu laptop fan tuşunu açıkmı tutayım yoksa kapalımı olmalı ?
  • Benim laptop 30 gün kapanmamıştı geçen kuzen yanlışlıkla kapamış.Şuanda 1 gün 6 saattir kapanmamış durumda.
  • benim de açık full ama bataryayı çıkarmak gerekiyomuş batarya ömrü için ama bataryayıda çıkarırsan elektrik hatlarında sorun olduğu zaman laptobu yakabilme durumumuz var ben bataryayla kullandım hep açık artık batarya ömrü azaldı ama sorun yok tam gaz devam
  • 5 senelik HP Laptobu bu sene içinde 2 haftaya yakın hiç kapatmadığım olmuştur. Şu an kullandığım laptobu da bırakabiliyorum Download için açık bir sorun teşkil etmiyor. Malum netimiz 512 sınırsız.
  • Ben Microsoft Cooler(Soğutucu) aldım gece rahatlıkla çalışıyor.

LAPTOP Açık bırakma
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur*

Ben Microsoft Cooler(Soğutucu) aldım gece rahatlıkla çalışıyor.

LAPTOP Açık bırakma

hocam ne kadara aldın bunu işe yarıyomu
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinsar

laptopdan laptopa fark var , benim makina günlerdir kapanmıyor üstelik ful 2 oyun açık olarak

+
    Notebook bölümünde kendi modelini araştır.
  • Laptopunu düz zeminde ve fanları temizleyip downloada bırak

Serviste temizlenmiş laptobum, 8 saat oyun oynadım anca sapıttıracak sıcaklığa ulaştı.

Fujitsulardaki fan düğmesi fanın çalışmasını azaltır. (sessiz çalışma için. laptop daha çok ısınır.)

cCc Fujitsu - Siemens cCc
  • quote:

Dostum genel konuşmak gerekirse laptopları geceleri download için açık bırakmak pek iyi değil, masaüstü gibi değiller gerçekten sapıtıyorlar uzun süre açık kaldıklarında. Sonra 2 tane fazladan oyun indircem derken bi ton iş çıkmasın başına..

Milattan kalma laptoplarda öyle olabilir ama yeni laptoplarda öyle bi sorun yok. En azından benim laptopta yok. Bkz: İmzam
  • quote:

Orijinalden alıntı: martinist

quote:

Orijinalden alıntı: onur*

Ben Microsoft Cooler(Soğutucu) aldım gece rahatlıkla çalışıyor.

LAPTOP Açık bırakma

hocam ne kadara aldın bunu işe yarıyomu

MEdia Markt'tan aldım gerçekten rahat etti pc desem yeridir.
    Microsoft KAblolu Mouse+Cooler toplam 50 Liraya aldım fırsatı kaçırmadım.

• win 7 kullanıyorsan güç ayarlarında, gelişmiş ayarlara gir orada işlemci en yüksek hız ayarı var onu %1 yap. böylece en düşük güçle (yavaş) çalısır ve ısınmaz az elektrik yakar.downloada bırakacaksan bu şekilde bırak. xp lerde de aynı olay var ama hızı kendin ayarlayamıyosun güç seceneklerınden tasınabilir/dizüstü seçili olur zaten. bu seçenekte pc yaptıgın işleme göre işlemci hızını ayarlar. ev-ofis masasıs seçtiğinde işlemci max hızda çalısır. vista kullanmadığım için onun hakkında birşey diyemeyeceğim görmedım ayar kısmını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambursman -- 27 Eylül 2010; 11:58:07 >
  • quote:

kaç senedir download yapıyorum kaç senedir laptop kullanıyorum laptopa bişi olduğu yok açık kalmasından
  • Acer 6930G var sadece bi program yüklediğimde kendisi reset atıyo onun dışında kapanmaz pc hiç. Ara sıra kapak kapalı olduğundan kapanıyo makina. Soğutucuda kullanıyorum 50-55 derecede sabit pek sorun yaratmıyo.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.