Şimdi Ara

Laptop'a nescafe döküldü acil yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba herkese öncelikle hayırlı ramazanlar.
    Dün akşam 21 sularında exper laptop bilgisayarın klavye tuşlarının üst bölümüne yani escnin başında olduğu * bu tuşun bittiği yere ayrıca power tuşuna sıcak nescafe döküldü ve bilgisayar bi kaç saniye sonra kapandı kendiliğinden açmaya çalıştım olmadı hemen peçete ile sildim saç kurutma makinesi ile biraz kuruladım olmadı yine açılmadı sonra öğlen 1 civarı bip bip sesleri ile uyandım bilgisayar açılmıştı kendiliğinden.bip bip etti sonra kapandı.Bir kaç saat sonra yine açtım yine bip bip etti kapattım.Bu saatlerde ise yine açtım bipbipsiz açıldı.Servise götürmem gerekiyor biliyorum götüreceğim ama bilgisayarın zararı nedir kötü bir durumu var mı?Bilgisayar şuan sorunsuz sadece bahsettiğim tuşlar ağır basıyor ve * tuşu basmıyor sanırım en çok oraya ve power tuşuna döküldü.

bu arada garantisi doldu bilgisayarın

• up
  • Olan olmuş artık daha da birşey olmaz ilk döküldüğü anda direk elektrikten çekip birkaç gün tamamen kuruyana kadar beklemen gerekirdi yada servise götürmen , artık zaten iş işten geçmiş .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 18 Haziran 2015; 19:02:27 >
  • Ilerde oksitlenme Yapicak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Notebook sökmekten anlıyorsan ,anlamıyorsan hiç kalkışma .

Klavye sökün , isopropil alkol ile yıkayın dökülen bölümü , kurumaya bırakın , power düğmesinin bulunduğu bölgeyi sökün yine isopropil alkol ile temizleyin . anakarta veya başka donanıma gelmişse diş fırçası ile isopropil alkol ile bastırmadan temizleyin .

nescafe şekerli ise tuşlar sürekli takılacak canınızı sıkacaktır .

servise de gitse bu işlemler yapılacak , yetkili servis hatta klavyeyi bile değiştirir. hiç gözünüzün yaşına bakmaz
  • sorun çözüldü ilerde klavye değişmesi gerekiyomuş
    konu kilit
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.