Bildirim
Laptop`a ayrı klavye bağlanır mı?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
oyun oynarken ısındığı için ellerim yanmasın diye kullanıyorum
şaka biyana tabiki takılıyor.. daha rahat oluyor hemde -
quote:
Orijinalden alıntı: BluePage
oyun oynarken ısındığı için ellerim yanmasın diye kullanıyorum
şaka biyana tabiki takılıyor.. daha rahat oluyor hemde
sağolun hocam ben hemen gidip alayım o zaman -
kablosuz veya kablolu USB klavyeleri bağlayabilirsin -
ps2 girişlileride bir aparat yardımı ile bağlayabilirsin sanırım
ayrıca klavyeyi takdığında f lock num lock la oynayıp sonra laptopun kendi klavyesini kullanınca sapıttığını düşünme -
Usb girişli alacan, gitmemişsindir inş henüz. -
aldım aldım usb girişli logitech k300 aldım oh be rahatladım ya çok şükür -
Şuanda harici klavyeden yazıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.SAYGILI -- 15 Kasım 2010; 19:20:46 > -
@2 cidden benim leptop ısındımı erimiş plastik kokusu geliyor korkup kaçtığım oldu 1-2 kere -
Son 3 senedir sadece laptop kullandığımdan normal klavye kullanamıyorum.Çok garip geliyor.Zamanında laptopuma harici klavye alsam masaüstünde sorun yaşamazdım.Ama şimdi laptopu çok rahat kullanıyorum. -
bende bayağı şaşırdım ilk başta ya kullanırken. arada klavyenin bilek rahatlatıcı yerlerini touch pad olarak kullanmaya çalışıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ezio Auditoré -- 15 Kasım 2010; 22:02:25 > -
quote:
Orijinalden alıntı: DigitalFortress
bende bayağı şaşırdım ilk başta ya kullanırken. arada klavyenin bilek rahatlatıcı yerlerini mouse pad olarak kullanmaya çalışıyorum
Bilek rahatlatıcı :?
Klavyede bilek rahatlatıcının işı ne ya .d mobilya mi bu tovbe .d.d -
Nick-entry uyumu -
quote:
Orijinalden alıntı: therocqula
quote:
Orijinalden alıntı: DigitalFortress
bende bayağı şaşırdım ilk başta ya kullanırken. arada klavyenin bilek rahatlatıcı yerlerini mouse pad olarak kullanmaya çalışıyorum
Bilek rahatlatıcı :?
Klavyede bilek rahatlatıcının işı ne ya .d mobilya mi bu tovbe .d.d
hani olur ya space tuşunun altında uzunca bir boş bölge ? -
arkadaşlar lenovo g50 serisine lenovo g500 serisindeki klavyeyi taksam uyum sağlarmı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X