Şimdi Ara

laptop 15-20 sn içinde kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarım açıldıktan sonra fan hayvan gibi çalışıyor ve pc 20 sn içinde kapanıyor.herhangi bi ısınma sorunu yok.termal padleri macunları yeniledim,adaptörü değiştirdim,anakartı temizledim,kasa dışında çalıştırdım,biosu sıfırladım sorun düzelmedi.işletim sistemiyle bi ilgisi yok biosta beklerkende kapanıyor.ne yapmam lazım?

• herhangibir blue screen problemi var mı?
  • yok
  • o kadar işlem yapmışsın acaba o işlemleri yaparken birşeyi yanlışmı yaptın
    sorun donanımsal . onboarda bağlayıp denermisin kapanacakmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 19 Mayıs 2013; 16:48:50 >
  • bendede onun gibi sorun vardı onboarda bağladım düzeldi
  • onboarda bağlamak??
  • İşlemcinin pinlerini veya işlemci yuvasındaki pinleri bir kontrol et. takıp çıkarırken yamulan veya kırılan olmuş olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • işlemcide bi sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: zlod

onboarda bağlamak??

Anakartin ustundeki ekran karti girisi. Mavi giris monitorden geleni oraya takicaksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

onboarda bağlamak??

Anakartin ustundeki ekran karti girisi. Mavi giris monitorden geleni oraya takicaksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pinlerde bi sorun yok onboarda bağlamayı da denemiştim
  • quote:

pinlerde bi sorun yok onboarda bağlamayı da denemiştim

o zaman üzgünüm ama parçaları deneyeceksin tek tek . bunun için arkadaşın bilgisayarı felan lazım o da zor olur . büyük ihtimal anakartta veya işlemcide.
  • işlemci konusunda takıntılıyım hala... İmkanın varsa başka bir işlemci bul dene yada eğer amd turion veya core2duo filansa Amd turionlar filan 20 30 tl 2. elleri - intel core2 duolar 50 tl ye kadar bulabilirsin ...
  • Soguk bir ortamda bilgisayarı çalıştır eger Bilgisayar açılırsa ısı ölçen programlarla ekran kartı işlemci anakart ısısını ölç
    Fanın çalışması sistemin bir parçasının çok ısındıgını gösterir ben senin yerinde olsam nofrostda denerdim
  • işlemci i3 deneyemiyorum :) gabriel ısınma sorunu yok
  • quote:

işlemci i3 deneyemiyorum :) gabriel ısınma sorunu yok

sıkıntın büyük :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.