Şimdi Ara

Laptobun aşırı ısınması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar battlefield4 oyununu laptobumdan oynamak istiyorum oyunda medium ayarlarda kasma yok ama ısınma var kaç derece oldugunu bilmiyorum ama ısınıyor ve bir süre sonra kapatıyor böyle 3 4 kere olduktan sonra fanımın bozuk oldugunu fark ettim ve servise verdim yaptılar acaba oyun mu bozdu fanı
    laptobum yapıldı şuanda tekrar indiriyorum oynasam yine böyle sorunlarla karşılasırmıyım yani fan bozulur mu bir daha?
    not: laptop sogutucusu satın aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: tbican17

arkadaşlar battlefield4 oyununu laptobumdan oynamak istiyorum oyunda medium ayarlarda kasma yok ama ısınma var kaç derece oldugunu bilmiyorum ama ısınıyor ve bir süre sonra kapatıyor böyle 3 4 kere olduktan sonra fanımın bozuk oldugunu fark ettim ve servise verdim yaptılar acaba oyun mu bozdu fanı
    laptobum yapıldı şuanda tekrar indiriyorum oynasam yine böyle sorunlarla karşılasırmıyım yani fan bozulur mu bir daha?
    not: laptop sogutucusu satın aldım

marka acer mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laptopun marka nedir ?

Aldigin sogutucu nedir ?

• evet acer aspire v3 551g
  • mstfylmz08 kullanıcısına yanıt
    30 40 liralık notebook soğutucusu
  • Icini temizle. Degisebilirsrn ternal macun degis.

Sogutucu olarak metal govdeli 12cm den buyuk fanli olsun.

Zalman cooler master sogutucylari iyidir.

• ısınması bu yaz aylarında gayet normal.Fanları temiz tut ve termal macun yenıle.Fakat laptoptakı a8 apusu buyuk ıhtımal işlemci kullanımı bf4de %90 lardan aşagı ınmıcektr.Yani sıcaklık sorunları herhalde ortya cıkacaktır.(Benım laptop.BF3 de MP de i5 2430m %80%90 cpu usage sıcaklıklar 90 dan asagı degıl)

İyi sogutma ıstıyorsan laptobun alt tarafındakı delıklere gore el yapımı bır notebook sogutucusu yapmak.Hazır olanları cogu usbden calısır ve yeterlı hava akımı vermez senın yapcagın 12v lik + 120 mm bir kasa fanı kullanmak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sangreal_1905 kullanıcısına yanıt
    fanı tertemiz daha 1 ay olmadı elime geleli fanı değiştirdiler 12 cmden büyük 2 tane fan var metal gövdeli altına koyuyorum zaten masadayım alt tarafı kapanmıyo yani klavye mausum ayrı bakacaz artık %10 şuanda
  • içini açmaya niyetim yok :D garanti kapsamından çıkıyor
  • bendede acer var acerlar bir başka ısınıyor zalman nc 2000 öneriyorlar forumda para biriktirip onu al derim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.