Arkadaşlar adam akıllı Call of Duty Black OPS oynamak istiyorum. Bu bilgisayarı adam kılığına sokmak için hangi model ekran kartı almalıyım? Nereden bulabilirim? Ek olarak Ram almalıyı mıyım? Arada CPU %100'e dayanıyor, ne yapmalıyım?
Dostum laptoplarda oyun oynamak zaten sıkıntı birde senin ki eski model. Pentium işlemcisi var ekran kartı eklemeyi başarsan bile ki sanmıyorum Black Ops u min. de bile açmaz. Laptop u yakarsın denerken.
Arkadaş boşuna mı diyoruz Casper-Exper-Acer alınmaz diye. Oyun için alacaksan oyun modelleri ayrı, iş yapacaksan orası ayrı. Bu bilgisayarlar kesinlikle f/p ürünü değil. Verdiğin paranın kuruşunu hak etmiyor. Laptoplarda ekran kartı değişimi çok çok zor bir iş. Anakart ile tümleşik olarak gelir. Yalnızca Ram, İşlemci, Bluetoth-wifi ve ekran aydınlatma birimleri tak çıkar yapıya sahip. Sen bu bilgisayarda ekran kartını yükseltmek için bir ton para sayacaksın, yine tek çekirdek(sanal çift) işlemci kullanacaksın. Akıl karı değil. Bu arada bilgisayarın işlemci içerisinde bulunan dahili grafiği kullanıyor. Intel HD graphics seçeneğinde performans gibi bir seçenek varmı? Ekran kartı mevcutsa harici ekran kartını seçmen gerekir.
quote:
Orijinalden alıntı: narnia127
Dostum laptoplarda oyun oynamak zaten sıkıntı birde senin ki eski model. Pentium işlemcisi var ekran kartı eklemeyi başarsan bile ki sanmıyorum Black Ops u min. de bile açmaz. Laptop u yakarsın denerken.
O zaman PC acayip kasıyor ya. Bazen CPU %100 oluyor. Bunun için ne yapmalıyım? Format atsam düzelir mi? Filmi daha iyi izlemek için napmalı?