Şimdi Ara

lantis modifiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir arkaşım 1.6 mazda lantis alıp modlamak istiyor chip+filtre+egzost+supercharger yada turbocharger la kaç beygir güç artışı elde edilebilir bunların teker teker fiyatları nedir intercooler gereklimidir ne kadar güç artışı sağlar ve fiyatı nedir?Birde kapıları kanatlı kapı yapmak istiyor bunun maaliyeti nedir.Çok fazla soru sordum heralde ama araba almadan önce ii bi araştırma yapmak lazım demi.

EDIT:Yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerafettinIsBack -- 12 Eylül 2006; 14:25:25 >

• Valla ustadım modlayacaksa ilk olarak 1.6 yerine 1.8lt.lik motor hacmine sahip versiyonunu almakla baslasın
  • +1
    ondan sonra modifiye etsin daha verimli olur
    ama jantlar böyle olsun
     lantis modifiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malimusavir -- 12 Eylül 2006; 14:47:40 >
  • jantlar gercekten güzelmiş 1.8 motor olayını söylerim fakat şu anda dediğim modların yapılması sonucu aracın gücü ve torku ne kadar artar bide bunlar ne kadara patlar soruları dahaön planda.
    quote:

Orjinalden alıntı: malimusavir

+1
    ondan sonra modifiye etsin daha verimli olur
    ama jantlar böyle olsun
     lantis modifiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerafettinIsBack -- 12 Eylül 2006; 14:59:25 >
  • bizim tuningteam topicinde supercharger sonucu araçların marka ve odellerine (motorlarıda dahil) kaç hp ye yükseltileceğini yazmıştım ama donanımhaber sağolsun sitenin isminin tenie***** çıkıyor bu yüzden şimdi o siteyi arayıp dururum google da
    alacağı lantis haç hp?????????????
    bir de benzinli araçta en fazla alsa alsa 20 hp chip tuningle
    hatta daha az
    ama imkanı varsa 40-50hp kazandırabiliriz
  • aman sende 206 farı takcam die tutturmada
  • ya bu çamurlukları genişletme işini kaça yapıyolar ?
    izmirde yapan birisi varmı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİAT DOBLO MODİFİYE
    21 yıl önce açıldı
    Merso 190E vs Bmw E30..
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1.6 lantis 105bg.modifiye için 9-10 milyar harcamayı düşünüyor.Jantlar değişecek superchips çip takılacak K&N hava filtresi remus egzost ve alterpower düşünüyoruz ve eğer para yeterse supercharger yada turbocharger+intercooler istiyoruz.Diğerleri ıvır zıvır kategorinde zaten zamanla yapılır farlar vs.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TUNERBOY

aman sende 206 farı takcam die tutturmada

yok arabayı ben almıycam zaten arkadaşa alıcaz onunda 206 farı fantazisi yok bildiğim kadarıyla.
  • arkadaşlar fiyatlardan haberdar olan kimse yokmu supercharger yada turbo ne kadara patlar.
  • Bir ara arabam com da bir hoca ikinci el 0.5 barlık TurboCharger`ı 100 dolara satıyordu gayet temiz iyi durumdadır diye not eklemişti altına ama tabi ne kadar güvenilir bilmiyorum Turbo gibi aletlerin sıfırını almak her zaman en mantıklısı yada biraz daha ucuz alternatif turbolardan anlayan işinin ehli bir arkadaş ile görerek inceleyerek ikinci el düşünülebilir sanki .

Kolay gelsin .
  • hocam aracı alın size maslak sanayide oktaykanı öneririm
    adamlar işin ehli rem servisede götürebilirsiniz
    bir de kaplan tuning var avcılar tarafında sanırım orda tabelalarını görmüştüm bir arkadaşımda iyi olduğunu söyledi ama henüz gidip görmedim
    3000 chip tuning
    2000 extra motor modifikasyonu
    3000 iç-dış tuning
    1750 müzik tesisatı

al sana 9750 ye babalar gibi araba
    not:fiyatlar yaklaşık değerler olmakla beraber net bir fiyat ifade etmiyor
    250de cebine kalır onunlada depoyu fuller
  • Benim merak ettiğim bir konu, modifiyeli lantisten ziyade normal lantis almayı sahip olmayı düşünen biri olarak, bu arabaları elden çıkartmak zormudur? arabayı 1 sene boyunca kullanıp sonra satmayı düşünüyorum. Bu al-satta çok zarar edermiyim. Veya bunların parçasından ötürü, servisinden ötürü uzak mı durmalıyım..
  • eğer parça ve servis masrafını düşünüyorsan alacağın araçlar zaten standarttır
    renault - fiat - hyundai vb...
    zaten bunların parçalarının ucuzluğuda araçalrın sınıfına göre değişiyor
    elden çıkartma olayına gelince bu aracın temizliğine motoruna göre vs... değişir
    çok temiz kullanmışsındır kazasızdır yani albenisi vardır motoruda 1.6 falan civarı biraz zor gibi ama
    ekonomikse mutlaka alıcısı çıkar ama bir yıl mı beklersin 3-5 yıl mı orasını bilemem
  • quote:

Orjinalden alıntı: malimusavir

hocam aracı alın size maslak sanayide oktaykanı öneririm
    adamlar işin ehli rem servisede götürebilirsiniz
    bir de kaplan tuning var avcılar tarafında sanırım orda tabelalarını görmüştüm bir arkadaşımda iyi olduğunu söyledi ama henüz gidip görmedim
    3000 chip tuning
    2000 extra motor modifikasyonu
    3000 iç-dış tuning
    1750 müzik tesisatı

al sana 9750 ye babalar gibi araba
    not:fiyatlar yaklaşık değerler olmakla beraber net bir fiyat ifade etmiyor
    250de cebine kalır onunlada depoyu fuller

walla istanbul bize baya baya uzak kalıyo ama arkadaşa söylerim ankarayamı gider istanbulamı gider bilmem dediğim gibi 10000 ytl ayırmış modlamak için artık kendisi karar verir ne zaman nerede yaptıracağına. senin hesaba göre motora 5000 ytl harcıyo bu 5000 ytl'ye ne yapabilir tam olarak turbo felan olmaz heralde chip+filtre+egzantirik vs. yani atmosferik motor olacak peki 1.8 lantisi yaklaşık kaç beygire çıkarttırabilir.

• 1.600 lantis 105hp ise sen buna 20-30 hp ekle sadece chiple
    bunun turbosunu ve diğer donanımlarını da eklersen 150-160hp arası bir güce ulaşabilirsin ama çok çok profesyonel bir çalışma lazım 1800 lantis içinde hemen hemen aynı durum söz konusu
    ayrıca turbo taktırmak için de bütçeyi biraz artırması lazım

-MONZA BLOW OFF TURBO VALF HK SPORT
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=255251&productid=otm721102
    -OSCAR KARBON KABŞNLİ HAVA FİLTRESİ +5 - 6hp
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=253249&productid=otm334006

ayrıca aracı götüreceği tuning firmasının önereceği(ki firma konusunda yine oktaykan -rem vs...) öneriyorum
    kitleri kullanması durumunda sedici oktay kardeşimizin tiposuna yakın bir lantis elde edebilir ama onun kadar olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malimusavir -- 13 Eylül 2006; 13:58:45 >

• işte sana tr'den güzel bir lantis:

lantis modifiye

lantis modifiye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.